Betöltés...

Festék-/habarcskeverő, 2650 W, Red Technic RTMI0017

Ár: 20.207 Ft

A technológia új formáiba beruházó modern gyárakkal való együttműködésünk eredményeként a 21. század jövőbeli globális igényeinek megfelelően egy új márka, a RED TECHNIC jött létre, amely nemcsak modern dizájnnal, hanem minimalista és minőségi megjelenéssel is rendelkezik. az árhoz viszonyítva. Több feladat kényelmes és egyszerű elvégzéséhez javasoljuk, hogy válassza a RED TECHNIC márkát.

 

Műszaki adatok:

Névleges feszültség: 230V~50Hz
Teljesítmény: 2650W
Forgás: 0-900 rpm
Menet típusa: M14
Keverő átmérője: 120 mm
A keverő teljes hossza: 590 mm
Védelmi osztály: II
Védettség: IP20
Tápkábel hossza: 180 cm
Keverőgép tömege keverővel: 3,8 kg
Csomag súlya: 4,28 kg
 

Az RTMI0017 egy nagyon hatékony festék- és habarcskeverő, amely pótolhatatlan folyékony és por alakú építőanyagok keverésében. Ez a megbízható shaker 6 fokozatú fordulatszám-szabályozással rendelkezik, és egyszerű működésével tűnik ki. Kiválóan alkalmas festékek, ragasztók, vakolat, vakolathabarcsok, mészhabarcsok, cementhabarcsok, epoxigyanták, nem gyúlékony vegyszerek stb.

Ergonomikus kialakítása és rendkívül strapabíró anyagok használata biztosítja a készülék hosszú távú működését és problémamentes működését.

 

Felszerelés:

Elektromos keverő RTMI0017
Keverő 120mm
móló
Tartalék szénkefék
Eredeti csomagolás
 

Jól profilozott fogantyú - a munkavégzés biztonságáról és kényelméről gondoskodik, a benne elhelyezett kapcsoló pedig a készülék egyszerű és gyors aktiválását.

Univerzális kialakítás - a keverőket erős, szabványos M14-es menettel szerelik fel, aminek köszönhetően a keverők későbbi vásárlása egyszerű és nem drága lesz.

Forgásszabályozás – teljes irányítást biztosít a keverési folyamat során. A fordulatszám szabályozásának köszönhetően elkerülhetjük az anyag fröccsenését és gondoskodhatunk a megfelelő keverésről.

 

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerelvények
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Festék-/habarcskeverő, 2650 W, Red Technic RTMI0017" című hirdetést látja. (fent)