Betöltés...

Dedra Generátor 600W

Ár: 440.138 Ft

A DEDRA DEZS0600 tápegység egy olyan eszköz, amely a felhasználó számára áramellátást biztosít különböző típusú elektromos berendezésekhez.



Ez elsősorban vészhelyzeti áramforrásként szolgál, amikor a hálózati áramellátás meghibásodik. Az állomás minden hálózati eszközzel működik 600 W-ig - ennek és a nagy kapacitásnak köszönhetően a felhasználó olyan eszközöket is táplálhat, mint az okostelefon, a fényképezőgép, a laptop vagy a TV. Egy ilyen állomás hosszabb utazások során vagy különböző típusú kirándulásokon, például kempingezéseken vagy szabadtéri expedíciókon is jól jöhet.

Az állomás kis mérete és kompakt kialakítása biztosítja, hogy könnyen szállítható és tárolható legyen, míg a termékben alkalmazott számos biztonsági funkció (beleértve a tűzvédelmet is) maximális biztonságot nyújt a használat során. A generátorokkal szemben az erőmű előnye, hogy nem éget tüzelőanyagot, csendes és egyszerűen üzemeltethető.

A DEDRA DEZS0600 erőmű rendelkezik egy külső fotovoltaikus panel működtetésének lehetőségével [külön kell kiegészíteni], amely a készülék feltöltésére szolgál kültéri körülmények között, azaz az elektromos hálózathoz való hozzáférés nélkül. Ezenkívül egy autós töltő is tartozik hozzá, így az állomás töltésének ez a formája is lehetséges, különösen egy hosszú utazás során.

Mit érdemes megjegyezni ebben a modellben, az a motorindító funkció, amely egy nagyon kívánatos és hasznos lehetőség, amelyet vészhelyzetben, például az autó lemerült akkumulátorában lehet használni.
Megjegyzés: Az erőművek és generátorok gyártása az uniós irányelveknek és szabványoknak megfelelően történik, amelyek előírják, hogy a termékek szigetelt rendszerként készülnek. A terméknek ez a kialakítása megfelelő védelmet biztosít a felhasználó számára az áramütés ellen, és általában a vészhelyzeti áramellátó berendezésekben alkalmazzák.



Egyes fogyasztói készülékek - kialakításuk és elektronikájuk védelme miatt (pl. egyes gázkazánok) - a "hálózati áramellátáshoz" hasonlóan földelt áramellátó rendszert igényelnek, azaz a hálózatról. Ebben az esetben az áramellátás csatlakoztatását egy erre felhatalmazott szerelőnek kell egyedileg elvégeznie.

A DEDRA DEZS0600 erőmű jellemzői:


Sinuszos kimeneti feszültség hullámforma
Kompatibilis minden hálózati készülékkel 600W-ig
Napkollektorral tölthető
Motorindító funkció [12V]
Sorozatos védelem:

a túlszámlázás ellen
a túlterhelés ellen
a feszültségesés ellen
feszültségesés ellen
rövidzárlatbiztos
termikus


LED világítás [12W LED Folyamatos/Villogó/SOS]
LCD kijelző
Melléklet:

töltő - 1 db.
autótöltő 12V-os szivargyújtó csatlakozóval




A DEDRA DEZS0600 tápegység műszaki adatai:


Névleges teljesítmény: 600W
Peak teljesítmény: 1200W
Beépített akkumulátor típusa: LiFePO4
Akkukapacitás: DC 12-30V, max. 5,4A
Fotovoltaikus panelen keresztül történő töltési paraméterek: 12-30 V
A teljes töltésig tartó idő: DC:8~9 óra
USB kimeneti portok: A kimeneti portok az USB-csatlakozókhoz csatlakoztathatók:

1xUSB-C 5V-20V [3A]
2xUSB 5V [2.4A]
1xQC3.0 [5V-12V max 3A]


AC kimeneti portok: 2x230V ~ 50Hz
DC kimeneti portok: 2x12-30V/10A
LED világítás: 12W
Működési hőmérséklet: -20℃ és +55℃ között
Védelmi osztály: IPX0
Súly: 9kg


Tartalmazza:


töltőállomás
Hálózati töltő (1 db)
Autótöltő (1 db)




Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Áramátalakítók, áramfejlesztők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Dedra Generátor 600W" című hirdetést látja. (fent)