Betöltés...

DoALL USA Silencer Plus M42 4400x34x1,1mm fog: 2/3 bimetall szalagfűrészlap méretre hegesztve

Ár: 22.240 Ft

DoALL USA Silencer GP M42 bimetall szalagfűrészlap jellemzői:

• M42 HSS fogazat

• 0 homlokszögű fogak

Termékelőnyök:

• Legsokoldalúbban használható szalagfűrészlap, fogosztás és lapszélesség nagy választékban

• Erős, nagyon kopásálló fogazat, hosszú élettartam

• 100% amerikai USA gyártmány, nagy és kisipari termelésre tervezve és gyártva

Alkalmazás:

Fémek gazdaságos darabolására, csövek, profilok és kis átmérőjű tömör anyagokhoz.

A legjobb választás manuális, gravitációs és félautomata gépekhez és rövid fűrészlap méretekhez.



DoALL, mindig az ipar szolgálatában! A DoALL fejlesztette ki a mára elterjedt bimetall szalagfűrészlapokat és számos további fejlesztést ért el a hosszú évek alatt. A DoALL USA története szalagfűrészekkel kezdődött, melyet a DoALL cég alapítója – Leighton A. Wilkie fejlesztett 1933-ban. Ő volt az első, aki a szalagfűrészelés mindhárom kulcsfontosságú elemét gyártotta: fűrészgépeket, szalagfűrész lapokat, és hűtő-kenő folyadékokat. Napjainkban még mindig iránymutatók a szalagfűrészlap technológiában. Gyáraink vannak az USA-ban, Kanadában, továbbá Európában is. Minden évben részt vesz a DoALL több nemzetközi vásáron, ahol bemutatják világ újdonságaikat. Szerencsére a piacon nagyon pozitív a fogadtatás és ezáltal folyamatosan fejlődni tud a nagy hagyományokra épülő cég gyártókapacitása és minőségellenőrzése. ISO 9001:2008 Minőségi tanúsítvány. A DoALL USA elkötelezte magát, hogy Önnek, mint vásárlónak a lehető legjobb termékeket és szolgáltatásokat nyújtsa. Ennek a célkitűzésnek megfelelően cégünk minőség biztosítási rendszere kiérdemelte az ISO 9001 9001:2008 minőségi tanúsítványt. Az Európai Disztribúciós Központ stratégiai okokból a hollandiai Dordrecht-ben található. A DoALL USA több mint 100 országba exportálja a termékeit. A fő célországok az Egyesült Államok és Nyugat-Európa. A gyárban megfelelő oktatást kapott forgalmazók saját szalagfűrészlap hegesztési központokat működtetnek, ezáltal gyors műszaki segítséget tudunk nyújtani.

A DoALL márka magyarországi forgalmazója és márkaszervíze a Kerl Hungária Kft. Garancia: 12 hónap. Vállaljuk a szalagfűrészgépek szakszerű beüzemelését betanítással, valamint garanciális és garancia időn túli szervízelését.


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fűrész, láncfűrész
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "DoALL USA Silencer Plus M42 4400x34x1,1mm fog: 2/3 bimetall szalagfűrészlap méretre hegesztve" című hirdetést látja. (fent)