Betöltés...

Metabo 602028850 AS 18 L PC Compact 18 V, 6 l Zöld-Fekete-Piros vezeték nélküli porszívó (akkumulátor nélkül, töltő nélkül)

Ár: 71.500 Ft

A Metabo 602028850 AS 18 L PC egy kiváló minőségű, vezeték nélküli porszívó, amely ideális választás minden olyan feladathoz, ahol a port és a szennyeződéseket hatékonyan kell eltávolítani. Ez a kompakt 18 V-os készülék rendkívül praktikus és könnyen hordozható, így ideális választás otthoni vagy munkahelyi használatra egyaránt.

A porszívó 6 literes porzsák kapacitással rendelkezik, amely lehetővé teszi hosszabb ideig tartó munkavégzést anélkül, hogy gyakran kellene üríteni. A zöld-fekete-piros dizájnja modern és vonzó, emellett könnyen azonosítható. Fontos megjegyezni, hogy a termék akkumulátorral és töltővel nem rendelkezik, ezért ajánlott már meglévő Metabo akkumulátorokkal és töltőkkel használni, vagy ezeket külön megvásárolni hozzá.

Az AS 18 L PC kompakt kialakítása és hatékony szívóteljesítménye miatt ideális választás minden olyan feladathoz, ahol a higiénia és a tisztaság kulcsfontosságú. Legyen szó otthoni porfelszívásról vagy építkezési területeken való munkavégzésről, ez a porszívó kiváló teljesítményt nyújt, és könnyedén kezelhető. Ezzel a Metabo vezeték nélküli porszívóval gyorsan és hatékonyan szabadulhat meg a szennyeződésektől, és tiszta környezetet teremthet magának és munkahelyén.



Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Metabo 602028850 AS 18 L PC Compact 18 V, 6 l Zöld-Fekete-Piros vezeték nélküli porszívó (akkumulátor nélkül, töltő nélkül)" című hirdetést látja. (fent)