Betöltés...

Bosch GTB 18V-45 Professional Akkumulátoros csavarozó (Akku és töltő nélkül)

Ár: 95.790 Ft

A GTB 18V-45 Professional akkumulátoros csavarhúzó PowerSAVE üzemmóddal, kefe nélküli motorral és visszahúzható mélységállítóval rendelkezik a maximálisan könnyű használat érdekében. A csendesebb munkavégzés érdekében a motor PowerSAVE üzemmódban csak akkor aktiválódik automatikusan, amikor a csavar a falhoz ér. A kikapcsolt PowerSAVE üzemmódhoz képest ez jelentősen meghosszabbítja az üzemidőt és növeli az egy akkumulátortöltésre jutó csavarok számát. A gyors és fáradságmentes munkavégzés érdekében a mélységállító visszahúzható, és a csavarok meglazításához nem kell többé eltávolítani; a mélységbeállítás változatlanul megmarad. Vékony formája és alacsony, 1 kg alatti súlya kiváló kezelhetőséget biztosít.
A GTB 18V-45 Professional legfeljebb 6 mm átmérőjű gipszkartoncsavarok csavarozására készült. Kompatibilis az összes Bosch Professional 18 V-os akkumulátorral és töltővel (Professional 18V System), valamint a Bosch Professional gipszkartoncsavarhúzóhoz való magazinos tartozékokkal. Elektronikus motorvédelemmel (EMP), motorfékkel, reteszelő kapcsolóval, övcsipesszel és jobbra/balra forgatással van felszerelve.
Akku és töltő nélkül!

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Bosch GTB 18V-45 Professional Akkumulátoros csavarozó (Akku és töltő nélkül)" című hirdetést látja. (fent)