Betöltés...

Bosch BWD421POW porzsákos nedves-száraz takarítógép

Ár: 114.540 Ft

Tulajdonságok: A hatékonyabb tisztítás érdekében, különösen szőnyegeken.
A szőnyegek tisztítása kihívást jelenthet. A turbókefe alaposan eltávolítja a szálakat és hajat. A speciális, nagysebességű, forgó kefének köszönhetően kiegyenesíti a tömörített és sima felületet, és hatékonyabban tisztítja a szőnyegeket. Hosszabb takarítás, kevesebb tartálykiürülés.
Szeretné kimosni az összes szőnyeget és kárpitot otthonában? A nagy, 5 literes víztartálynak köszönhetően hosszabb ideig tisztíthat megszakítás nélkül. Szükség esetén a víztartály könnyen leszerelhető és üríthető. Kifejezetten takarítógépekhez tervezett kiegészítők.
A nedves és száraz porszívózáshoz általában különféle eszközökre van szüksége. Az AquaWash & Clean porszívó számos speciális kiegészítőt tartalmaz a nedves és száraz tisztításhoz. Most már egy porszívóval moshat szőnyegeket és kárpitokat, felszívhatja a folyadékokat és porszívózhatja a keménypadlókat és a szőnyegeket. Mosható HEPA szűrő Turbo szívófej az extra alapos tisztítási eredményekhez és a szöszmöszök és szőrszálak eltávolításához Átkapcsolható görgős szívófej apró tárgyakat begyűjtő csapdával Tartós, flexiblilis cső fonott selyemszál erősítéssel Teleszkópos szívócső Porzsákkapacitás: L (nagy) Automatikus kábelfeltekerés Extra nagy, puha kerekek a keménypadló védelmére Elektronikus szívóerő-szabályozás forgatógombbal Parkoló- és tárolóállás Motorvédő szűrő Egyszerűen kivehető és üríthető portartály Hatósugár: 12 m Nagy víztartály: 5 l Portartály mérete: XL Tartozékok: Nagy tisztítófej - szőnyegtisztításhoz és folyadék felszívásához Kis tisztítófej - kárpittisztításhoz Tisztítószerszett - tisztítószer és habzásgátló 3 kis tartozék: résszívó, bútorkefe, mini kárpitszívó

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Bosch BWD421POW porzsákos nedves-száraz takarítógép" című hirdetést látja. (fent)