Betöltés...

Kimiyo 2 Akkumulátoros Metszőolló CH23-375

Ár: 17.990 Ft

Kimiyo 2 Akkumulátoros Metszőolló CH23-375

Kimiyo Metszőolló – 2 Akkumulátoros

Könnyedén és hatékonyan gondoskodj kertedről a Kimiyo Metszőollóval, mely két akkumulátorral rendelkezik, hogy minden kerti munkát könnyedén elvégezhess. A mellékelt koffer tovább növeli a hordozhatóságot és az eszköz védelmét, így mindig készen állsz a munkára.

Műszaki Adatok:

Gyártói Cikkszám: CH23-375
Teljesítmény: ; 220V-250V-50Hz
Vágási Kapacitás: 25mm
Vágási Kapacitás Kemény fánál: 15mm
Fordulatszám: 1350 rpm
Fő Jellemzők:

Erős Teljesítmény: A 1350 rpm fordulatszám és az 100 N.m nyomaték lehetővé teszi a sima és precíz vágást.
Két Akkumulátor a Hosszú Üzemidőért: Két akkumulátorral felszerelve hosszabb ideig használhatod az eszközt, így nem kell aggódnod az energiavesztés miatt.
Praktikus Koffer: A mellékelt koffer segítségével könnyedén szállíthatod az eszközt, és védelmet biztosíthatsz számára az időjárás viszontagságaival szemben.
Kényelmes Használat: Az intuitív vezérlőgombok és a kényelmes fogantyú megkönnyítik a metszőolló használatát, így akár kezdő kertészek is könnyen kezelhetik.
Változatos Felhasználás: Ideális választás a kertészeti munkákhoz, növényápoláshoz és kerti ápoláshoz otthoni vagy professzionális környezetben egyaránt.
A Kimiyo Metszőollóval gyorsan és hatékonyan gondoskodhatsz kertedről, és mindig ápolt és rendezett környezetet teremthetsz magadnak.

Kimiyo Metszőolló – 2 Akkumulátoros 88Vf kofferban

Könnyedén és hatékonyan gondoskodj kertedről a Kimiyo Metszőollóval, mely két akkumulátorral és 88Vf teljesítménnyel rendelkezik, hogy minden kerti munkát könnyedén elvégezhess. A mellékelt koffer tovább növeli a hordozhatóságot és az eszköz védelmét, így mindig készen állsz a munkára.

Tényleges teljesítmény 21 V



Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb kerti gépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.10
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Kimiyo 2 Akkumulátoros Metszőolló CH23-375" című hirdetést látja. (fent)