Betöltés...

Greenworks GD60LM46HP 60V Akkumulátoros fűnyíró (Akku és töltő nélkül)

Ár: 113.870 Ft

A Greenworks GD60LM46HP egy rendkívül sokoldalú fűnyíró 46 cm-es vágásszélességgel közepes és nagy méretű pázsitokhoz. A fejlett 60 V-os lítium-ion akkumulátorral működő gép nagy teljesítményt és hosszú üzemidőt kínál, így valódi benzinalternatíva, károsanyag-kibocsátás, vibráció és zaj nélkül. A 60 V-os család részeként az akkumulátor bármely más rendelkezésre álló eszközben használható a teljes rugalmasság és kényelem érdekében.

Az erős, 46 cm-es fém vágóasztallal és a központi magasságállítással a gép számos vágási lehetőséget kínál bármilyen területen. A tökéletes, rendezett végeredmény érdekében a levágott füvet a nagy, könnyen üres, 55 literes gyűjtőzsákba gyűjtik, a hosszú füves területeken, mint például a gyümölcsösök, karámok vagy fűnyíró utak, a fű a vágóasztal oldaláról egy speciális ürítőcsatornán keresztül távozik. Végül a mulcsozás tiszta felületet biztosít anélkül, hogy ki kellene üríteni a fűgyűjtőt, mivel a fű körbejárja a vágóasztalt, ahol levágják és apró darabokra vágják, mielőtt visszaesik a fű gyökereibe, hogy lebontsák és megtrágyázzák a gyepet.

A 60 V-os akkumulátor kivételes teljesítményt nyújt, azzal a plusz előnnyel, hogy a 60 V-os szerszámcsalád bármelyikére felszerelhető, legyen szó fűnyíróról, sövénynyíróról, láncfűrészről és sok másról. A kefe nélküli motor hosszú élettartamot és hosszabb üzemidőt biztosít a kefés motorokhoz képest, így a GD60LM46HP könnyedén nyírhat akár 1000 m2-es pázsitot (6 Ah akkumulátor).

A nagy, 46 cm-es vágási szélesség ellenére a GD60LM46HP fűnyíró könnyen manőverezhető a nagy, nagy vonóerős golyóscsapágyas kerekeknek köszönhetően, a fűnyírás végeztével pedig a teljesen lehajtható fogantyúk és a függőleges tárolási helyzet egyszerű tárolást tesz lehetővé a garázsban vagy a kerti fészerben.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fűnyírók
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Greenworks GD60LM46HP 60V Akkumulátoros fűnyíró (Akku és töltő nélkül)" című hirdetést látja. (fent)