Betöltés...

Xiaomi QWLSD001 Akkumulátoros csavarhúzó

Ár: 18.660 Ft

Egy praktikus csavarhúzót keres, amely megkönnyíti a munkáját? Szerelje fel magát a QWLSD001 akkumulátoros precíziós csavarhúzóval, amely lehetővé teszi a csavarok hatékony be- és kiszedését, és tökéletes a kezdők számára. Az erőteljes motor akár 220 fordulat/perc sebességgel dolgozik, a csavarhúzó pedig állítható nyomatékkal rendelkezik. Teljesen feltöltve akár 1000 csavar becsavarására is képes, és 12 darab S2 acélból készült bitet tartalmaz.

A QWLSD001 akkumulátoros precíziós csavarhúzó tartós műanyagból és TPE gumiból készült. Így rendkívül tartós és ellenálló a sérülésekkel szemben, ugyanakkor nagyfokú felhasználói kényelmet is biztosít. Kis, 250 g-os súlyának köszönhetően a csavarhúzó nem okoz kényelmetlenséget munka közben, a 2 praktikus gomb pedig kényelmes kezelést garantál. Az egyik lehetővé teszi a csavar behelyezését, míg a másik a kicsavarását.

Az erős motor akár 4 N⋅m nyomatékot és nagy sebességet biztosít. A modell előnye a tartós, 1500 mAh kapacitású akkumulátor is, amely hosszú munkaidőt garantál. Ha teljesen feltölti a készüléket, akár 1000 csavar meghajtását is lehetővé teszi! A beépített USB-C port segítségével kényelmesen megújíthatja az áramot.

Egy intelligens chip és egy speciális tárcsa segítségével testre szabhatja a QWLSD001 működését és beállíthatja a készülék nyomatékát. Az egyes szint alkalmas lesz hangszóró vagy számítógép javításakor, a kettes szint lehetővé teszi egy polc lecsavarozását, a hármas szint pedig jól használható barkácsoláshoz. Szükség esetén teljesen ki is kapcsolhatja a készüléket - a biztonsági zár üzemmód megakadályozza a véletlen elindulást.

A mellékelt bitek kiváló minőségű S2 acélból készültek, és 60 HRC keménységűek. Egy további környezetbarát nikkelréteg növeli a rozsdával szembeni ellenállásukat, így a bitek meglepően tartósak és hosszú ideig szolgálják Önt. A készülék alján található lyukak lehetővé teszik az összes bit tárolását, így nem kell aggódnia, hogy elveszíti őket.

A csavarhúzó praktikus LED-es háttérvilágítással rendelkezik, ami hasznos, ha sötét szobában dolgozik. A háttérvilágítás nem vet árnyékot, és a gomb felengedése után 10 másodperccel kikapcsol. Egy másik figyelemre méltó funkció a beépített fejlett áramkör, amely érzékeli, hogy egy csavar már ki van-e csavarva, és automatikusan leállítja a forgást. Ez megvédi a csavarokat a sérüléstől, és megakadályozza a felhasználó sérülését.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Xiaomi QWLSD001 Akkumulátoros csavarhúzó" című hirdetést látja. (fent)