Betöltés...

Lézeres távolságmérő 60 m, 2 hüvelykes LCD kijelző, pontosság +/- 1,5 mm, IP54, II. lézerosztály, 20 mérés memória, területszámítás, térfogatszámítás, fekete

Ár: 22.867 Ft


Lézeres távolságmérő 60 m, 2 hüvelykes LCD kijelző, pontosság +/- 1,5 mm, IP54, II. lézerosztály, 20 mérés memória, területszámítás, térfogatszámítás, fekete

Precíziós lézeres távolságmérő: Ez a lézeres távolságmérő +/- 1,5 mm pontosságot kínál, így pontos és megbízható méréseket biztosít a különböző alkalmazásokban. Számíthat rá, hogy rövid idő alatt pontos eredményeket kap.



2 hüvelykes LCD-képernyő: Világos, könnyen olvasható 2 hüvelykes LCD-képernyővel rendelkezik. Lehetővé teszi a mérések egyszerű megtekintését és a készülék beállításainak kényelmes elérését.



Tartós és ellenálló: Ez azt jelenti, hogy védett a por és a fröccsenő víz ellen. Ezt a készüléket bátran használhatja különböző környezetekben és munkakörülmények között.

Fejlett számítási funkciók: Ez a távolságmérő fel van szerelve a terület és a térfogat számítási funkcióival. Így gyorsan és egyszerűen megmérheti egy helyiség vagy terület méreteit, és pontos számításokat végezhet más eszközök vagy kézi számítások nélkül.



Memória 20 méréshez: A készülék belső memóriája legfeljebb 20 mérés tárolására alkalmas. Ez a funkció akkor hasznos, ha több mérést kell végeznie, vagy ha a korábban mért értékekhez szeretne hozzáférni későbbi hivatkozás céljából.




Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Sövénynyíró
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Lézeres távolságmérő 60 m, 2 hüvelykes LCD kijelző, pontosság +/- 1,5 mm, IP54, II. lézerosztály, 20 mérés memória, területszámítás, térfogatszámítás, fekete" című hirdetést látja. (fent)