Betöltés...

Akkumulátor G80657, 4 Ah, Geko G80659 zsírzópisztolyhoz

Ár: 16.882 Ft

A Geko G80659 terméke egy kiváló minőségű akkumulátor, amelyet kizárólag a G80657 akkumulátorzsírpisztollyal való használatra terveztek. Ez az akkumulátor nélkülözhetetlen megoldás azoknak a felhasználóknak, akik a zsírzópisztolyukat használatra készen szeretnék tartani, állandó és megbízható tápellátást biztosítva a munkafeladatokhoz.
A nagy kapacitású és strapabíró felépítésű akkumulátor megnövelt működési autonómiát kínál, így a felhasználók hosszan tartó megszakítások nélkül dolgozhatnak. Az a képessége, hogy hosszú ideig képes megtartani a töltést, ideálissá teszi intenzív munkakörnyezetekben és kiterjedt projektekhez.
Mivel kompatibilis a G80657 zsírzópisztollyal, ezt az akkumulátort úgy tervezték, hogy könnyen és gyorsan felszerelhető és eltávolítható legyen, így szükség esetén kényelmesen cserélhető. Túltöltés, túlkisülés és túlterhelés elleni védelemmel is fel van szerelve, hogy meghosszabbítsák az akkumulátor élettartamát és biztosítsák a biztonságos használatot.
Kompakt kialakításának és könnyen kezelhető akkumulátorának köszönhetően gond nélkül használható otthon, munkahelyen vagy más helyeken. Akár professzionális, akár otthoni célokra használják, a Geko G80659 akkumulátora megbízható és hatékony választás mindazok számára, akik akkumulátoros zsírzópisztolyuk teljesítményétől és mobilitásától függenek.


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Akkumlátor töltők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Akkumulátor G80657, 4 Ah, Geko G80659 zsírzópisztolyhoz" című hirdetést látja. (fent)