Betöltés...

Búvárszivattyú 4" IPRO PROFESSIONAL 6/030T - RTS

Ár: 268.933 Ft

A többfokozatú, 4" IPRO PROFESSIONAL 6/030T búvárszivattyú fokozottan ellenáll a homokkal és a vízben található egyéb koptató anyagokkal szemben.
Az RTS jelzéssel ellátott búvárszivattyú a következőt jelenti: (Resistance To Sand = Homokkal szembeni ellenállás = homokálló).
Ez az úszó járókerekes búvárszivattyú új vagy friss kutakban, kutakban, tározókban  és gyűjtőaknákban is használható. Alkalmas továbbá nyomásnövelésre az elosztóvezetékbe szerelés során, továbbá háztartási vagy ipari felhasználásra, valamint öntözésre vagy vízzel történő permetezésre.
A 4" IPRO PROFESSIONAL 6/030T szivattyú hidraulikus része külön van a motortól (a szivattyú nem monoblokkként épült - meghibásodás esetén a szivattyú könnyen szétszerelhető. Bármilyen javítás (amit a szervizünk) nem kell drága és mindenekelőtt gyors , ami nagy előnyt jelent meghibásodás esetén A szivattyú hővédelemmel - biztosítékkal van felszerelve.
A 4" IPRO PROFESSIONAL 6/030T búvárszivattyú kis- és közepes méretű tűzoltóállomásokhoz, vagy búvárszivattyúval ellátott háztartási víztelep részeként is használható.
Az IPRO PROFESSIONAL sorozat professzionális szivattyúi folyamatos üzemben (24/7) is használhatók, ami szintén nagy előnyt jelent a hobbiszivattyúkkal vagy az elsősorban otthoni használatra szánt búvárszivattyúkkal szemben. Szerkezetileg az IPRO PROFESSIONAL szivattyúk úgy készülnek, hogy képesek szokatlanul mély kutakból vagy fúrásokból (150 m-ig) vizet szivattyúzni és a szükséges vízmennyiséget megbízhatóan és hosszú ideig szállítani.
Felhasznált anyagok:

Szívó/ürítő fúvóka: AISI 304
Ház: rozsdamentes acél AISI 304
Tengely és forgórész: AISI 304 rozsdamentes acél
Járókerék: Technológiailag továbbfejlesztett pumpáló noril
Diffúzor: megerősített polikarbonát
Mechanikus tömítés: kerámia/Sic/NBR
Motor: olajhűtéses
Motor fordulatszám: 2850 RMP
Csapágyak: NSK


Műszaki feltételek:

Maximális folyadék hőmérséklet: 35°C
Maximális környezeti hőmérséklet: 35°C
Szigetelési osztály: F
Üzemmód: szakaszos és/vagy folyamatos
Biztonság: IP68
Az aktiválások maximális száma 1 óra alatt: 30

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szivattyúk, Pumpák
 
Feladás dátuma: 2024.06.05
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) " Búvárszivattyú 4" IPRO PROFESSIONAL 6/030T - RTS " című hirdetést látja. (fent)