Betöltés...

Turista sátor 2-4 fő részére

Ár: 19.990 Ft

TÁGAS - egy hálószobás, akár négyszemélyes iglu sátor, amelyet rendkívül könnyű összeszerelni. Tökéletes sátor gyors utazásokhoz, vagy menedékként a napsugárzás, eső vagy szél ellen. Ez a sátor tökéletes horgászathoz, kenuzáshoz, túrázáshoz vagy kerékpáros kirándulásokhoz. Könnyű súlya és összecsukható kompakt méretei minden utazás nélkülözhetetlen elemévé teszik.

4 SZEMÉLYES - a sátor tökéletes családi kirándulásokhoz vagy kempingezéshez. Tágas, könnyű és kompakt, ami határozottan megkönnyíti szállítását és kényelmes elhelyezési feltételeket biztosít. A hálószoba 200 cm hosszú és széles, és 140 cm magas! A NEVADA iglu sátor nemcsak a kempingben, hanem az erdőben, a réten és a tengerparton is tökéletes szálláslehetőségeket biztosít Önnek.

VÁSÁRLÁS - a sátor praktikus lombkoronával rendelkezik, amely védi a sátor vagy a "konyha" előtt tárolt ruhákat és cipőket. Ennek köszönhetően nem kell attól tartania, hogy a dolgai nedvesek lesznek az esőben. Ez megoldja az utazók közös problémáját, ami zűrzavar a sátorban.

HUZAT - a készlet kényelmes és ergonomikus huzatot tartalmaz praktikus fogantyúval, amely lehetővé teszi az összecsukott sátor kényelmes hordozását és tárolását.

LEÍRÁS:


    létszám: 4;
    anyag: PA, üvegszál;
    vízállóság: 1000 mm -es vízoszlop;
    hálószoba méretei (hossz / szélesség / magasság): 200/200/140 cm;
    sátor méretei (hossz / szélesség / magasság): 320/200/140 cm;
    súly: 2,9 kg;
    súlya a csomagban: 3,2 kg




Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.06
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Turista sátor 2-4 fő részére" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: