Betöltés...

Borostyán erkély árnyékoló 3 m

Ár: 4.690 Ft


SOK ELŐNY  -  a mesterséges sövény előnyei közé tartozik a  tartóssága, az időjárási viszonyokkal szembeni ellenálló képessége, a könnyű tisztán tartása és nem kell öntözni vagy műtrágyázni . Ezenkívül a sövény 5 db 50 x 60 cm-es panelből áll, így nagyobb mennyiség vásárlásakor a sövényt különböző méretben és magasságban rendezheti, ami lehetővé teszi, hogy az egyéni igényekhez és a magánélet és az esztétikai követelményekhez igazítsa. . 



SOKRÉTŰ ALKALMAZÁS  -  A mesterséges borostyánlevelű sövény széles körben használatos kertekben, teraszokon, erkélyeken, ingatlanhatárokon és más olyan helyeken, ahol rendeltetését betölti . Valósághű megjelenésének és könnyű karbantartásának köszönhetően vonzó és praktikus dekoráció.



MULTIFUNKCIÓS -  mesterséges sövény egyfajta dekoratív és funkcionális korlát szintetikus anyagokból, amely utánozza az élő sövény természetes megjelenését. A hagyományos élőnövényes sövények népszerű alternatívája, és számos előnnyel jár, beleértve a könnyebb karbantartást, a hosszú távú tartósságot, és nincs szükség rendszeres metszésre vagy karbantartásra . 



ELLENÁLLÓ  -  a mesterséges borostyán kiváló minőségű műanyagból készül. Borostyánlevél-mintát vesz fel , amelyre a lakberendezők és a tájépítők vágyhatnak. 
LEÍRÁS



zöld szín
panelek száma: 5
kábelkötegelők száma: 100 db
anyaga: műanyag (PP, poliészter)
hossza: 3 m
méretei: 300 x 50 cm
súlya: 589 g
Csomag súlya: 596 g
TARTALOM



borostyán erkélytakaró
kötegelők




Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.06.02
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Borostyán erkély árnyékoló 3 m " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: