Betöltés...

Makita BO5041K Rezgőcsiszoló

Ár: 74.750 Ft

A Makita egyesíti az erőt, a sebességet és a teljesítményt a jobb fogással és irányítással, beleértve az innovatív állítható első fogantyút. Ideális faipari munkások, befejező ácsok és generálkivitelezők számára.

A BO5041K a Makita által gyártott 3 AMP-s motorral rendelkezik, amely túlméretezett, tömített golyóscsapágyas konstrukcióval rendelkezik a szerszám hosszabb élettartama érdekében. A változó sebességszabályozó tárcsa (4000 - 12000 OPM) lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a csiszolási sebességet az anyaghoz igazítsa, a nagyméretű, kétujjas kioldókapcsolóval és kényelmesen elhelyezett reteszelőgombbal a folyamatos használat és a nagyobb kezelői kényelem érdekében. A nagyméretű, 1/8 hüvelykes körpályás működés gyors és sima csiszolást és örvénymentes felületet biztosít, a lapkavezérlő rendszer pedig indításkor ellenőrzött lapkakezelési sebességet biztosít.

További kényelmi és könnyű kezelhetőségi jellemzők közé tartozik az új állítható első fogantyú, amely lehetővé teszi a csiszolást a sarkokban és a szűk helyeken, valamint az ergonomikus gumírozott fogantyúk a jobb kezelői kényelem és irányítás érdekében. A BO5041K gyorsan cserélhető, öt hüvelykes, nyolclyukú, kampós csiszolókorongot használ, és hatékony, a lapkán átmenő porgyűjtő rendszerrel rendelkezik, amely segít a tisztább munkakörnyezet biztosításában. A nagy kapacitású porgyűjtő rendszer beépített vákum csatlakozó adapterrel a jobb porgyűjtés érdekében készült. A gumírozott tenyérfogantyú és a felső fogantyú úgy illeszkedik, mint egy kesztyű, egyenletes nyomást és könnyű irányítást biztosít.

Sima és gyors csiszolás a 3,0 AMP motorralA változó sebességszabályozó tárcsa (4,000-12,000 OPM) lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a csiszolási sebességet az alkalmazáshoz igazítsa.Ergonomikus gumírozott tenyérfogantyú és fogantyú a jobb kezelési kényelem érdekébenAz állítható elülső fogantyú lehetővé teszi a csiszolást sarkokban és szűk helyeken isNagyméretű kétujjas ravaszkapcsoló kényelmesen elhelyezett reteszelőgombbal a folyamatos használat és a nagyobb kezelői kényelem érdekébenNagyméretű, 1/8" körpályás működés a gyors és szuper sima csiszoláshoz, amely kavarodásmentes felületet biztosítLapkavezérlő rendszer a lapka sebességének szabályozásához indításkorHatékony, a lapkán keresztül működő porgyűjtő rendszer a tisztább munkakörnyezetértPadfék a maximális termelékenységértNagy kapacitású porgyűjtő rendszer beépített vákum csatlakozó adapterrel a jobb porgyűjtés érdekébenGyorsan cserélhető 5" (8 lyukú) kampós csiszolópapírt használ (a csiszolópapír külön megvásárolható)Nagyméretű, tömített golyóscsapágyas konstrukció a hosszabb szerszám élettartam érdekébenDupla szigetelés

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Csiszológépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Makita BO5041K Rezgőcsiszoló" című hirdetést látja. (fent)