Betöltés...

Wiha VDE SoftFinish® bittartós szigetelt marokcsavarhúzó (34577)

Ár: 12.150 Ft

Feszültségvezető részeken végzett mindennapi munkája során a villanyszerelő gyakran találkozik különböző csavarprofilokkal. A SoftFinish csavarhúzó-markolattal és cserélhető slimBitekkel egyszerre több alkalmazás is lefedhető, anélkül, hogy minden profilhoz külön csavarhúzót kellene magával vinnie. Az ergonomikus alakú csavarhúzó-markolat lecsúszásgátlóval ezenkívül jól fekszik a kézben és munka közben kíméli inait és ízületeit. A Wiha slimTechnology-nak köszönhetően a benne lévő slimBitekkel az akár 33 %-kal karcsúbb pengével fáradtság nélkül elérhetők mélyen lévő csavaros és rugós elemek is. A szigetelt csavarhúzó-markolatot, valamint a slimBiteket az IEC 60900 nemzetközi szabvány alapján darabonként bevizsgáljuk és kivitelük lehetővé teszi a biztonságos munkát feszültség alatt álló részeken 1.000 V AC-ig.SzabványokAz IEC 60900 előírásai szerint gyártva.AlkalmazásCsavarozáshoz feszültségvezető részek környezetében 1.000 V AC-ig.

Kifejezettem SlimBitekhez - normál bitekkel nem kompatibilisKróm-vanádiumacél, anyagában edzveA szigetelés közvetlenül a pengére öntve.Wiha SoftFinish® több komponensű fogantyú elektromos munkához elgurulás védővelA ClicFix gyorsan oldható tartó biztonságosan reteszeli a szerszámbetéteket.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Wiha VDE SoftFinish® bittartós szigetelt marokcsavarhúzó (34577)" című hirdetést látja. (fent)