Betöltés...

Royalty Line Nedves és száraz porszívó 1400W  RL-WDVC30

Ár: 21.590 Ft

Royalty Line Nedves és száraz porszívó 1400W  RL-WDVC30

A Royalty Line RL-WDVC30 egy nagy teljesítményű nedves/száraz porszívó, amely gyorsan és egyszerűen elvégzi a legnehezebb takarítási munkákat is.
Ez a porszívó 1400 W-os motorral rendelkezik, ami azt jelenti, hogy könnyedén eltávolítja a port és a szennyeződéseket a szőnyegekről, padlókról és kárpitokról.
Ez a porszívó 230V50/60Hz-es feszültségének köszönhetően széleskörűen alkalmazható, így otthonokban, irodákban és garázsokban is hasznos lehet.
A porszívó'többlépcsős szűrőrendszere ott tartja a port és más levegőben lévő részecskéket, ahová tartoznak—a porszívó belsejében, ahol nem kerülhetnek vissza a környezetbe.
A Royalty Line RL-WDVC30 nagy, 30 literes kapacitásának köszönhetően a Royalty Line RL-WDVC30 lehetővé teszi, hogy többet takarítson anélkül, hogy meg kellene állnia a tartály újratöltésére.
Ezenkívül szívóteljesítmény-szabályozóval rendelkezik, amellyel a légáramlást az Ön igényeihez igazíthatja.
További bónuszként a porszívó praktikus légfúvó funkcióval rendelkezik, amellyel az egyébként hozzáférhetetlen helyeken is tisztíthat.
Összességében a Royalty Line RL-WDVC30 egy kiváló tisztítóeszköz, amely száraz és nedves felületeken egyaránt használható.
Tulajdonságok:
Nedves és száraz porszívó Teljesítmény: 1400W Maximális feszültség: 230V~50/60Hz Többrétegű szűrés 30L kapacitás Légáramlás-szabályozás Speciális légfúvó funkció Könnyen tisztítja a szilárd részecskéket és a folyadékokat Többszörös szűrőrendszer Speciális légfúvó funkcióval Praktikus leállító állás Kompakt légáramlás-szabályozás a fogantyún Nagy átmérőjű hátsó kerekek a könnyű utazás és használat érdekében.



Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.27
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Royalty Line Nedves és száraz porszívó 1400W  RL-WDVC30" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: