Betöltés...

Konyhai késélező - 3 menettel

Ár: 990 Ft

Soha ne dolgozzon tompa vagy kopott késsel a konyhában. A hagyma vágásakor kerülje a zúzott paradicsomot vagy a könnyeket. A 3 szintes késhegyezőnk kiváló megoldás minden háztartásban, sok problémát megoldhatnak egyszerű módon.

A fogantyúk késhegyezője nagyon könnyen használható, sokféle kés is nagyon hatékonyan élezhető. A 3 az 1 -ben hegyező kompakt szerszám, könnyen elhelyezhető konyhaszekrényben vagy fiókban. Kis mérete miatt az edény kevés helyet foglal el, de használatban és funkcionalitásban sok más eszközt felülmúl. Mindhárom fokozat V-alakú pengével rendelkezik. Ez lehetővé teszi még a régi és különösen tompa vagy kopott kések szerkesztését és élesítését is. Minden szint más és fontos az élességi eredmény szempontjából. Az első lépés a kések nagyjábóli előélesítése, még a régi és használt kések is optimálisan élesíthetők. A középső lépés lehetővé teszi a két él pontos simítását, így a pengék rendkívül élesek. Az utolsó lépés polírozza a csiszolt felületeket és ellenállóvá teszi őket.

Az ergonomikus kialakítású fogantyúnak köszönhetően biztonságosan tarthatja a készüléket a kezében. Ezenkívül a munkalapra történő lefektetés is könnyen elvégezhető. Mindenesetre a késélező szilárdan a kezében vagy az asztalon van, és használat közben nem csúszik le. Ez megkönnyíti a munkát és mindenekelőtt a biztonságot a kések napi élezésében.



Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.04.27
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Konyhai késélező - 3 menettel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: