Betöltés...

Univerzális gravírozó készlet, 270W, 300-db kiegészítővel, csiszolás, marás, fúrás, polírozás, gravírozás - BLACK 42650

Ár: 34.990 Ft

Precíz munkára való univerzális gravírozó készlet, minden feladatra kiterjedő kiegészítőkkel
Vedd kezedbe az alkotás modern eszközét és a kreativitásodnak többé nem szabhat határt semmi!
A precíz munka lelke a részletekben rejlik. Ez a kézhez álló, elektromos gravírozó gép remek választás, hiszen nem csak a könnyű kezelhetőséggel, de a 300 db-os különböző megmunkálási célokra való kiegészítőkkel is különbözik más gravírozó gépektől. Ezzel a készlettel akár félprofi/profi szintnek is megfelelő végeredményt tudhatsz majd magadénak.

270W-os teljesítményével, finoman működik, miközben az állítható, 8000-32.500-as fordulatszám tartományban állíthatod, az éppen aktuális munkatípusnak megfelelően. A készletben található flexibilis toldószárral a nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kiemelten aprólékos munkák esetén is precízen tudsz majd dolgozni. (mintha csak egy tollat fognál a kezedben)

A készlet 300 darab gravírozáshoz, csiszoláshoz, maráshoz és polírozáshoz használható fejeket, szárakat és kiegészítőket tartalmaz. A rendszerező tokon elhelyezett képek, kezdő és gyakorlott felhasználóknak is gyors útmutatóul is szolgál, hogy mely eszközt mely felületre érdemes használni. Természetesen ezzel a multi géppel való munka esetén is elengedhetetlen a megfelelő védőfelszerelés használata. Ez az univerzális gravírozógép, más márkájú kiegészítőkkel is használható, köszönhetően a cserélhető tokmányoknak és standard rögzítési méreteinek.

Vágj bele magabiztosan a precíz munkát igénylő feladatokba is ezzel a gravírozó készlettel!

Dobd kosárba még ma és akár már 2 napon belül át is veheted!

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Univerzális gravírozó készlet, 270W, 300-db kiegészítővel, csiszolás, marás, fúrás, polírozás, gravírozás - BLACK 42650" című hirdetést látja. (fent)