Betöltés...

BLACK kerékőr sérült csavar leszedő légkulcsfej készlet, CR-MO acélból 10db-os, 9-19mm-ig - 10313

Ár: 18.990 Ft


Gondoltad volna, hogy egyszer erre is szükséged lesz?



BLACK kerékőr sérült csavar leszedő légkulcsfej, mert miért ne?



Itt az idő, hogy megismerd a BLACK kerékőr sérült csavar leszedő készletet! Ez a szerszám tökéletes segítséget nyújt neked, ha beszakadt, beszorult csavarokat készülsz eltávolítani. A készlet 10 fejet tartalmaz, melyek egytől-egyig rozsdamentes Chrome-vanadium acél anyagból készültek.



Ebben a sérült csavar leszedő készletben készletben megtalálhatod a leggyakrabban használt méreteket 9 millimétertől 19 milliméterig. Ezáltal szinte minden típusú sérült kerékőr csavarhoz találsz megoldást. A "légkulcs fejek" megfelelő illeszkedést és megbízható teljesítményt biztosítanak a hatékony munkavégzés érdekében.



A készlet egy rendszerező hordozó táskában érkezik, amely segít a szerszámok rendezett és könnyen hozzáférhető tárolásában. Ezáltal könnyedén szállíthatod és tárolhatod a készletet az autóban, műhelyben vagy bármely más helyen.



Rendeld meg most ezt a készletet és a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül házhoz küldjük. Így szinte azonnal használatba veheted a sérült kerékőr csavarok leszereléséhez.


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "BLACK kerékőr sérült csavar leszedő légkulcsfej készlet, CR-MO acélból 10db-os, 9-19mm-ig - 10313" című hirdetést látja. (fent)