Betöltés...

Bosch GBH 18V-28 DC Professional Akkumulátoros fúrókalapács (Akku és töltő nélkül)

Ár: 128.689 Ft

A GBH 18V-28 DC Professional a Bosch erőművésze a D-fogantyús fúrókalapácsok kategóriájában: a vezetékes GBH 2-28 szerszámnál is nagyobb teljesítmény, szénkefe nélküli motor, 3,4 J ütési energia és optimális, 1,1 J/kg teljesítmény-súly arány. Rendkívül praktikus és pormentes fúrás: a kiegészítő és kifejezetten könnyű GDE 28 D Professional porelszívó szűrőtisztító mechanizmussal rendelkezik a folyamatos szívási teljesítményhez, és egyszerűen csatlakoztatható. A GBH 18V-28 DC emellett Vibration Control és KickBack Control funkcióval rendelkezik, amely érzékeli, ha a szerszám nem irányítható. Például ferdén történő fúráskor a fúrókalapács azonnal leáll a kéz- és karsérülések kockázatának csökkentése érdekében. Ez a fúrókalapács kiváló a betonban, kőben és falazatban történő ütvefúráshoz; D-fogantyújának köszönhetően pedig ideális a függőleges és lefelé történő fúráshoz. Emellett a GBH 18V-28 DC az összes 18 V-os Bosch Professional akkumulátorral és töltővel kompatibilis (Professzionális 18V rendszer).

A GBH 18V-28 DC Professional csatlakozásra kész a Bosch Toolbox alkalmazás használatához, valamint kampója segítségével a fúrókalapács a munkák között felakasztható.

A csomag tartalma:
Kiegészítő fogantyúTörlőruhaKartondoboz karton betéttelMélységütköző

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Bosch GBH 18V-28 DC Professional Akkumulátoros fúrókalapács (Akku és töltő nélkül)" című hirdetést látja. (fent)