Betöltés...

Richmann exclusive ágvágó olló üllő 76 cm, teflon, SK5 acél penge

Ár: 22.990 Ft

Metszőolló, üllő típusú, teflon, japán acél SK5, 76 cm, Richmann Exclusive Vágjon könnyedén és TISZTA vágást, amely nem karcolja meg a levágott ágakat és gallyakat az Anvil metszőollóval, 76 cm, teflon, japán acél SK5.Minőségi SK5 JAPÁN acél pengékből készült, ultra finom polírozási technológiával, SHOCK RESISTENS.Az SK 5 acélt olyan szerszámok és fegyverek gyártásánál használják, ahol a PRECISION felhasználásnál a RIGID él és a teljesítmény a fontos.A penge összetételében lévő NAGY arányú szén biztosítja a tartósságot, az abrázióval szembeni ellenállást és a megnövekedett képességet a vágóél ÉLESEN tartására.Ennek a szerszámnak a PÉLDÁJA hosszú távon EGÉSZSÉGESEN tartja fáit.A NICOVALA típusú pengék segítenek a száraz ágak könnyed vágásában
Használati utasítás: A száraz, beteg vagy sérült ágak metszésével őrizze meg a növény egészségét.Válassza ki a hajtást vagy az oldalágat a vágáshoz abba az irányba, amerre az új szempillát szeretné. Ne vágjon le túl sokat, hagyjon 0,6 cm-t attól a helytől, ahol új mulcsot szeretne.Vágja 45°-os szögben a hajtás irányába, ahol a rügy van. Tartsa tiszteletben ezt a szöget, mivel a vágás kisebb lesz, így csökkentve a betegség lehetőségét.A kora tavasszal virágzó fákat és cserjéket csak a virágzás után szabad vágni. Más típusú fákat és cserjéket már a növekedésük megkezdése előtt meg lehet metszeni. A száraz, sérült vagy beteg részeket minden szezonban meg lehet metszeni.Karbantartás: Tartsa az ollót szárazon és enyhén olajozottan. A legjobb vágási teljesítmény megőrzése érdekében távolítsa el az ollóról a nedvet és a szennyeződéseket.
A racsnis rendszer 40%-kal csökkenti a vágási erőkifejtést.Az ERŐS fogantyúk minden alkalommal, amikor a metszési műveleteket kell elvégeznie, NAGY teljesítményt nyújtanak.Az alumínium fogantyúknak köszönhetően az ollót HASZNÁLATOSAN lehet kezelni anélkül, hogy a keze elfáradna.
Gumi markolatok a jobb tapadásért munka közben38 mm vastagságú ágak vágására alkalmasOpcionális tartalék penge (C0399) megvásárolható.Specifikációk:Teljes hossz [mm]: 760Penge hossza [mm]: 95Max. vágás [mm]: 38Acél: SK-5Bevonat: teflon (PTFE)Cserélhető penge: C0399Súly [kg]: 1.275

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Kerti szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Richmann exclusive ágvágó olló üllő 76 cm, teflon, SK5 acél penge" című hirdetést látja. (fent)