Betöltés...

DAB GENIX 110 szennyvíz átemelő szivattyú, 1WC + 1 csatlakozás

Ár: 167.695 Ft

DAB GENIX 110 szennyvíz átemelő szivattyú

DAB GENIX 110 szennyvíz átemelő szivattyú, 1WC + 1 csatlakozás, 230V DAB Genix automata átemelő rendszerDAB Genix használata nélkülözhetetlen olyan esetekben amikor a WC, a zuhany, a kézmosó vagy a bidé kifolyó vize gravitációs úton nem tudnak távozni.

Ezek a vízkiemelési állomások bárhol installálhatók, ha új installációkra, felújításokra, vagy strukturális módosításokra kerül sor.A 110-es típus a WC mellett, egy további csatlakozással rendelkezik, például egy mosdó részére. A 130-as modellnél a WC mellett három további felhasználási pont is beköthető mint pl. kézmosó, zuhany és bidé.

A Genix átemelő modelleket csendes működés jellemzi. A nagy teljesítményű és megbízható szivattyú valamint a rozsdamentes acélból készült, nikkel bevonatú triturátor (késes aprító szerkezet) tartóssá teszik a terméket, amellett, hogy gyakorlatilag nem igényel rendszeres karbantartást. Igen könnyű a rendkívüli karbantartás leállás esetén mivel mindössze két csavar kicsavarásával kivehető a motoregység és a kifolyó csap, mely tiszta, probléma mentes karbantartást tesz lehetővé.A visszacsapó szelepek a nyomó oldali csatlakozásokba beépítve, 130-as modellnél pedig az oldalirányú csatlakozásokba beépítve kerülnek átadásra.

Kiegészítőként rendelhető elárasztás ellen akusztikus riasztó valamint egy adapter cső, hogy a Genix csatlakoztatható legyen a már meglévő berendezések túlnyomó többségéhez. Műszaki adatok TULJDONSÁG ADAT Nettó tömeg 9,8 kg Típus GENIX 110 Funkció Szennyvíz átemelő szivattyú Feszültség 230 V Max. emelőmagasság 8 m Max. vízszállítás 90 liter/perc Teljesítmény 320 W Magasság 425 mm Szélesség 535 mm Mélység 225 mm Védettségi fokozat IP44

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szivattyúk, Pumpák
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "DAB GENIX 110 szennyvíz átemelő szivattyú, 1WC + 1 csatlakozás" című hirdetést látja. (fent)