Betöltés...

Első szegecselő acél és alumínium szegecsekhez 2,4 / 3,2 / 4,0 / 4,8 mm

Ár: 13.790 Ft

Szegecshúzó egyenes állású fejjel 2,4 mm, 3,2 mm, 4,0 mm, és 4.8 mm acél és alumínium szegecsekhez, 4 fej, hárompofás szorító, gyors pofacsere mechanizmus, Ø2,4 mm: alumínium, acél, réz, rozsdamentes acél, Ø3,2 mm: alumínium, acél, réz, rozsdamentes acél, Ø4,0 mm: alumínium, acél, réz, rozsdamentes acél, Ø4,8 mm: alumínium, acél, réz

NEO szegecshúzó egyenes állású fejjel acél, rozsdamentes acél, alumínium és réz szegecsekhez. Professzionális felhasználásra az iparban és az építőiparban. Kemény anyagok, pl. acél, rozsdamentes acél szegecseléséhez. A hárompofás befogó erősebb szegecstartást és szegecstüske eltávolítást biztosít. A rövid nyelek és a kis méretek lehetővé teszik a munkát nehezen hozzáférhető helyeken is. A letört szegecstüskékhez beépített tartállyal. A termék kiváló minőségét és megbízhatóságát bizonyítja a TÜV Rheinland tanúsítvány. A NEO márka a professzionális igényeket is kielégíti.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Első szegecselő acél és alumínium szegecsekhez 2,4 / 3,2 / 4,0 / 4,8 mm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: