Betöltés...

Hordós szivattyú IP 400 RAIN

Ár: 34.459 Ft

A TIPI - IPK 400 Búvár vízelvezető szivattyút elárasztott területek vízelvezetésére használják. A szivattyú különböző helyeken használható, attól függően, hogy tiszta vagy szennyezett vizet szivattyúznak,főleg háztartásokban. Áteresztőképessége max. 5 mm szilárd szemcseméret.
A TIPI - IPK 400 búvár iszapszivattyú beépített hővédelemmel van ellátva, túlmelegedés esetén. A szivattyú beépített elektronikus úszóval rendelkezik, amely lehetővé teszi elhelyezését szűk vagy nehezen hozzáférhető helyekre A TIPI-IPK 400 búvár iszapszivattyú automatikus üzemmódban is működhet.
A TIPI - IPK 400 vízelvezető szivattyúnak két funkciója van: automatikus és kézi vezérlés.
Az automatikus vezértlés esetén az elektronikus úszó bekapcsolja a szivattyút, ha a vízszint emelkedik, és eléri az alaptól számított 15 cm magasságot. A folyadék kiszivattyúzása után az elektronikus úszó automatikusan kikapcsolja a szivattyút, ha a folyadék szintje 6 cm -re van a szivattyú aljától.
A TIPI - IPK 400 vízelvezető szivattyú nem automatikus üzemmódban is működtethető. Ebben az esetben azonban a felhasználónak magának kell ellenőriznie a szintet, és a szivattyúzás végén kézzel kell kikapcsolnia a szivattyút.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szivattyúk, Pumpák
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) " Hordós szivattyú IP 400 RAIN " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: