Betöltés...

Kocsi hegesztőgéphez WS 50 MK Wertberg, Harder HD0096

Ár: 26.729 Ft

Hegesztőkocsi bevonatos acél szerkezettel, nagyon ellenálló. A kocsi egy kiegészítő polccal van felszerelve a tartozékok és fogyóeszközök számára. A kocsi acél kerekekkel is fel van szerelve. A 360-as első kerekeknek köszönhetően a babakocsi kezelése még teljesen megrakott állapotban is kellemes és könnyű. A babakocsi maximális terhelhetősége 50 kg.
Műszaki adatok (méretek): Fogantyús kocsi magassága: 81 cm A kocsi szélessége: 41 cm Felső polc mérete: 28 x 45 cm Középső polc mérete: 28 x 38 cm Az alsó polc mérete: 28 x 41 cm Palackpolc méretei: 28,5 x 25 cm Kerekek: nagy átm. 15,24 cm / kis átmérő. 6,35 cm
Tartós konstrukció Vastag lemez Terhelhetőség 50 kg-ig Súly: körülbelül 12,5 kg Három polc Dedikált hely egy gázpalacknak Acél kerekek
Erős hátsó kerekek Tartósság - Az acélkerekek nagyon tartósak és ellenállnak a nagy terheléseknek, így ideálisak hegesztőkocsikon való használatra. Az acél tartós és kopásálló anyag. Az acél kerekek kopás- és sérülésállóak, ami lehetővé teszi a hegesztőkocsi hosszú távú és megbízható használatát. Magas hőmérséklettel szembeni ellenállás - A hegesztés magas hőmérsékletet és sugárzó hőt hoz létre. Az acél kerekek ellenállnak ezeknek az extrém körülményeknek, így biztonságos és megbízható választás a hegesztőkocsikhoz.
Könnyen kezelhető - Acél kerekek biztosítják a hegesztőkocsi sima és precíz mozgását. Kialakításuknak és tulajdonságaiknak köszönhetően az acél kerekek könnyű manőverezést tesznek lehetővé, még szűk helyeken és durva terepen is. Csökkentett kopás – Az acél kerekek általában kevésbé kopnak, mint más anyagok, ami azt jelenti, hogy tovább tartanak anélkül, hogy olyan gyakran kellene cserélni.

Tovább
Tulajdonságok
Jellemzője: Alkatrész
Termék besorolása: Hegesztőgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Kocsi hegesztőgéphez WS 50 MK Wertberg, Harder HD0096" című hirdetést látja. (fent)