Betöltés...

Einhell AQUINNA 36/38 F LED 36V Akkumulátoros Kerti szivattyú (Akku és töltő nélkül)

Ár: 89.430 Ft

Az Einhell AQUINNA 36/38 F LED akkumulátoros kerti szivattyúval az áramellátástól függetlenül használhatja otthoni kertjében és zöldjében eső-, kút- vagy ciszternavizet
Ezzel pénzt takarít meg és védi a környezetet, mert az AQUINNA kerti szivattyú energiáját két 18 voltos Power X-Change akkumulátor.
Alkalmas zöldfelületek, veteményeságyak vagy kertek öntözésére, öntözésére, locsológépek működtetésére, tavakból, patakokból, esőhordókból, esővíz ciszternákból és szökőkutakból történő vízvételre, vagy technológiai víz ellátására.
A kétfokozatú ECO kapcsoló biztosítja a megfelelő beállítást, akár energiatakarékos üzemmódban, kisebb nyomás mellett, akár teljes erővel.
Az AQUINNA akkus kerti szivattyú akár 37 méteres szállítási magasságával, 6 méteres szívási magasságával és maximum 3800 liter/óra szállítási sebességével is lenyűgöz a teljesítményével.
Az AQUINNA 36/38 F LED akkumulátoros kerti szivattyú előszűrője körüli átlátszó ház két funkciót lát el: Vízfeltöltés-jelzőként és egyben szennyeződésjelzőként is szolgál.
Az átlátszó előszűrő ház lehetővé teszi, hogy egy pillantással megnézze, hogy a szivattyú megtelt-e már vízzel, és milyen mértékben.
Könnyen megállapítható, hogy a szűrő szennyezett-e, és szükség esetén meg kell tisztítani.
A szivattyú vízbetöltő csavarral és vízleeresztő csavarral van felszerelve a fagy elleni védelem érdekében.
Így télen is biztonságosan tárolható. A hővédelem megvédi a motort a túlterheléstől.
Praktikus hordozófogantyújával az akkus kerti szivattyú gyorsan bárhová elvihető.
A kerti szivattyú rögzítőfuratokkal van felszerelve az állandó rögzítéshez egy adott helyen.
Az AQUINNA 36/38 F LED akkumulátoros kerti szivattyú működtetéséhez két külön megvásárolható 18 voltos rendszerakkura van szükség a Power X-Change sorozatból, amelyeket az Einhell szerszámokban és kerti felszerelésekben is használnak.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szivattyúk, Pumpák
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Einhell AQUINNA 36/38 F LED 36V Akkumulátoros Kerti szivattyú (Akku és töltő nélkül)" című hirdetést látja. (fent)