Betöltés...

Nilfisk AERO 26-2H PC Ipari porszívó - Kék

Ár: 198.640 Ft

Az új AERO SAFETY új szintre emeli a kompakt porszívókat, így Ön élvezheti a prémium teljesítményt, a fokozott használhatóságot és a fokozott biztonságot. A független műhelyektől a könnyűiparig - egy sokoldalú porszívó megoldás elengedhetetlen a munkahelyi biztonság garantálásához. Ezért emeltük a színvonalat az AERO család legújabb tagjaival. Megtartottuk az Ön által kedvelt kompakt sokoldalúságot, és további prémium funkciókkal egészítettük ki, hogy könnyebbé és biztonságosabbá tegyük az Ön munkáját.

Először is, az új AERO SAFETY H termékcsalád kiváló minőségű H-osztályú szűrővel rendelkezik, amely a veszélyes por minden méretével és típusával megbirkózik - nedves és száraz porral egyaránt. Ezek a gépek egyedülálló LongLifeFilterrel vannak felszerelve, rendkívül tartós PTFE membránnal. Ez a szűrő könnyebben tisztítható és hosszabb ideig megőrzi teljesítményét, így megbízhatóbb és biztonságosabb porelszívást biztosít műhelyében. Az AERO család többi tagja M-osztályú szűrőkkel rendelkezik, amelyek szintén megfelelnek a globális biztonsági előírásoknak.

Ezenkívül a sorozatban egy korszerű, a légáramlást mérő rendszer az egész sorozatban jelzi, ha a szűrőt ki kell tisztítani. Igazán egyedülálló az AERO SAFETY AutoSense funkciója, amely a vákuumtömlőre szerelt Bluetooth távirányítónak köszönhetően automatikusan érzékeli, ha elkezdi használni az elektromos szerszámot. Alulról felfelé optimalizálva, hogy könnyebben manőverezhető, könnyebben használható és legfőképpen biztonságosabb legyen, ez egy kompakt porszívó, amely rendelkezik az intelligenciával, hogy Önnel együtt dolgozzon.

Az iparág első kompakt biztonsági porszívója, amely segít a biztonságos munkavégzésben, és könnyedén mozgatható a műhelyébenA legújabb technológiával frissítve, beleértve a legmodernebb levegősebesség-mérőrendszert és a kettős tömítésű szűrőt, amely lehetővé teszi a porszívó nagy teljesítményétAz intelligens működés a Bluetooth távirányítóval lehetővé teszi a könnyebb ON/OFF funkciót, az elektromos szerszámok automatikus felismerését, a riasztási értesítést és a kényelmesebb működést.Véd az áramütéstől a teljesen antisztatikus tömlőrendszerrelCsökkentett zajszint - a legújabb AERO SAFETY sorozat a korábbi modellekhez képest jelentősen kevesebb zajt csap, így biztosítva az Ön kényelmét és biztonságát munka közben.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Nilfisk AERO 26-2H PC Ipari porszívó - Kék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: