Betöltés...

Hammersmith Rayzer Shovel univerzális ásó

Ár: 15.990 Ft

Kertészkedni jó móka - különösen, ha a tökéletes kerti szerszámok állnak rendelkezésére. Szeretnénk bemutatni Önnek a Hammersmith Rayzel Shovelt - mely rengeteg kerti munkát segít időhatékonyan, és egyszerűen megoldani!

A Hammersmith Rayzer ásó a tökéletes all-in-one ásó a kertjében. Ásás, metszés, feltárás, vágás - mindez erőfeszítés nélkül, de maximálisan kielégítő eredménnyel!

Ideális sokféle feladathoz: ez az ásó nem csak ásáshoz használható, hanem ideális fűrészeléshez, vágáshoz, gyökeres kivágáshoz és még sok más kerti tevékenységhez is. Ezáltal több feladatot végezhet el egyetlen eszközzel, ami időt és energiát takarít meg.

Mindamellett integrált gyökérfűrész található mindkét oldalon. Ez lehetővé teszi, hogy könnyedén átvágja a talajt és a gyökereket anélkül, hogy más eszközt kellene használnia. Kényelmes és hatékony megoldás a gyökerekkel kapcsolatos feladatokhoz. Az ásó kialakítása lehetővé teszi, hogy kevesebb erőfeszítéssel végezze el a kertészeti feladatokat. Legyen szó ásásról, fűrészelésről vagy gyökerek kivágásáról, ez az eszköz megkönnyíti a munkát, így kevesebb energia szükséges a feladatok elvégzéséhez.

A hagyományos ásók és lapátok kemény talajban gyakran elérik a határaikat. A Hammersmith Rayzer lapát viszont lenyűgözi egyedülálló V-kialakításával, mindkét oldalán lévő fűrészfogaival és elpusztíthatatlan szénacél lapátjával. Ennek köszönhetően könnyedén megmunkálhatja a kerti talajt vagy a gyökérzetet - a mindössze 2,6 kg-os kis súlya ellenére!

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Kerti szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Hammersmith Rayzer Shovel univerzális ásó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: