Betöltés...

Richmann Exclusive profi kerti olló, bypass típusú, teflon, SK5 japán acél, 200 mm

Ár: 11.590 Ft

Kerti olló, bypass típusú, professzionális, teflon, japán acél SK5, 20 cm, Richmann ExclusiveA kerti olló egy vágószerszám, amelyet gallyak, bokrok és egyéb növények vágására használnak a kertben. Különböző típusú kerti olló áll rendelkezésre a piacon, amelyek mindegyike sajátos jellemzőkkel és felhasználásokkal rendelkezik.A kerti olló leggyakoribb típusai a következők:Egyenes pengés olló - vékonyabb és lágyabb ágak vágására szolgál, például cserjékből vagy virágokból. Az egyenes penge precíz és tiszta vágást biztosít.Ívelt penge olló - alkalmasabb vastagabb és keményebb ágak vágására, például nagyobb fákból vagy cserjékből. Az ívelt penge segít megelőzni a csúszást és javítja a fogást.Rack olló - ívelt pengével rendelkezik, és a penge tetején egy állvány található, amely segít nagyobb nyomást gyakorolni és vastagabb ágakat könnyebben vágni.Teleszkópos fogantyúval ellátott olló - úgy tervezték, hogy magas ágakat érjen el, és teleszkópos fogantyúkkal van felszerelve, amelyek nagyobb magasság elérése érdekében meghosszabbíthatók.Általában a kerti olló minden kertész számára alapvető eszköz, és a felhasználó sajátos igényeinek megfelelően kell kiválasztani. Fontos annak biztosítása is, hogy a penge jól élezett és karbantartott legyen a pontos és tiszta vágás biztosítása és a növények károsodásának megelőzése érdekében.JAPÁN SK5 acélból készült minőségi pengékkel készült, ultrafinom csiszolási technológiával, ÜTÉSÁLLÓSÁGGAL.SK5 acél, amelyet szerszámok és fegyverek gyártásához használnak, ahol a PRECISION felhasználásokhoz figyelembe veszik a HIGH éleket és teljesítményt.A penge alkatrészében lévő MAGAS széntartalom KEMÉNYSÉGET, KOPÁSÁLLÓSÁGOT és FOKOZOTT KÉPESSÉGET biztosít a forgácsolóél élesen tartására.
 A TEFLON bevonatú vágópenge ROZSDAVÉDELMET és könnyű csúszást  biztosít vágás közbenKönnyű kezelhetőség, erős rugó nélkül, az olló maximális nyílása lehetővé teszi, hogy néhány kisebb tenyérrel rendelkező ember KÖNNYEN használhassaFogantyú KÉNYELMES aljzattal, műanyaggal bevonva CSÚSZÁSGÁTLÓEgyszerű, nyitott reteszelő mechanizmus a pengék zárt helyzetben tartásához, amikor nem használ ollótAkár 20 mm vastag ágakat is vághat 

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Kerti szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Richmann Exclusive profi kerti olló, bypass típusú, teflon, SK5 japán acél, 200 mm" című hirdetést látja. (fent)