Betöltés...

VP20 Procraft vezeték nélküli ipari porszívó, 200W, 4 kg

Ár: 56.690 Ft


VP20 Procraft vezeték nélküli ipari porszívó
A Procraft VP20 egy nagy teljesítményű ipari porszívó, amely ideális különböző felületek tisztítására, különösen azokra, amelyek szennyeződése nehezen eltávolítható. Nagy teljesítményű 21 V-os akkumulátorral működik, amely lehetővé teszi a mobil és kábel nélküli használatot anélkül, hogy aggódnia kellene a tápegységek vagy a kényelmetlen tápkábelek miatt.

A porszívó IP24 védelmi osztállyal rendelkezik, amely ellenáll a fröccsenő víznek és pornak, így sikeresen használható magas páratartalmú környezetben vagy poros helyeken. Számos tartozékkal érkezik, beleértve a keféket és a szívótömlőket, amelyek gyorsan és egyszerűen cserélhetők az Ön igényeinek megfelelően.

A Procraft VP20 könnyű és ergonomikus, így ideális szűk vagy nehezen elérhető helyeken való használatra. Nagy porgyűjtő kapacitással rendelkezik, és intelligens kialakításának köszönhetően gyorsan és egyszerűen tisztítható. Akár autót, ipari csarnokot vagy építkezést kell tisztítania, a Procraft VP20 egy nagy teljesítményű és megbízható porszívó, amely segít bármilyen tisztítási projekt sikeres befejezésében.



Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "VP20 Procraft vezeték nélküli ipari porszívó, 200W, 4 kg" című hirdetést látja. (fent)