Betöltés...

BLACK menetjavító készlet 131db -os, fém tárolóban - 37003

Ár: 32.990 Ft

Készen állsz egy új menetre?
Ha te is keresed a megoldást az elhasználódott meneteid megjavításához, a menetjavító készlet m5-m12 szolgálatodra jelentkezik!
Rossz irányba, vagy túlhúztad? Elpattant, elkopott vagy korrodálódott? A roncsolt, hibás furatok szerelése nem a leghálásabb feladatok közé tartozik. Vess véget a pontatlan, silány munkának! Csavarmenetek fixálására a BLACK menetjavító készlet precíz megoldást nyújt számodra is.

131 db-os méretpalettájának köszönhetően szinte elképzelhetetlen, hogy sikertelenül jársz. A használata rém egyszerű, hiszen csak kiválasztod a megfelelő méretet, kifúrod a menetet majd telepíted a betétet. Nem is vészes ugye?

(Tuti tipp: A menetjavító betétet addig tudod csak behajtani, ameddig a betétben lévő csap eléri a menet alsó peremét. Miután beszerelted, a menetbetét alsó részén egy szár helyezkedik el, amit a bemetszésnél fogva el kell törnöd.)

Ezek a betétek rozsdamentes spirális drótszerű kialakítású acél huzalból készülnek, így masszív, hosszan tartó, eredményes siker várható a javítást követően.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "BLACK menetjavító készlet 131db -os, fém tárolóban - 37003" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: