Betöltés...

BLACK gyémánt körkivágó készlet 6-8-10-12mm + adapter, csempe/kerámia/kő/beton fúrására, kofferben - 21205

Ár: 22.990 Ft

BLACK gyémánt körkivágó készlet
Kezdd meg a tűpontos körfúrást még ma
A gyémánt lyukfűrészek rendkívül sokoldalú eszközök, amelyeket szerelők, vízvezeték-szerelők, szerviztechnikusok és villanyszerelők is gyakran használnak. Ezek a lyukfűrészek lehetővé teszik a különböző anyagokba, mint például kőedények, kerámia csempék, klinker, máz és természetes kő, való lyukasztást.

Ezekkel a lyukfűrészekkel könnyedén készíthetünk lyukakat vízvezetékekhez, lefolyókhoz, elektromos dobozokhoz és egyéb alkalmazásokhoz. Ideálisak olyan eszközökkel való használatra, amelyeknél a munkavég cseréje lehetséges, mint például fúrók vagy köszörűk. A körkivágó készlet fűrészei M14-es rögzítőmenettel vannak ellátva, így könnyedén felszerelhetők sarokcsiszolókba.

A 6-12 mm-es lyukfűrészek belsejében viasz található, amely megolvad a használat során, megkönnyítve ezzel a lehűtést és a fúrt anyag részecskéinek eltávolítását. Miután a viasz megolvadt, a lyukfúrő továbbra is hatékonyan használható.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "BLACK gyémánt körkivágó készlet 6-8-10-12mm + adapter, csempe/kerámia/kő/beton fúrására, kofferben - 21205" című hirdetést látja. (fent)