Betöltés...

BLACK levegős ütvecsavarozó 1/2 colos 310 NM készlet kofferben + 10db dugókulcs - 12200

Ár: 29.990 Ft


Vége a felesleges időhúzásnak!



A Black levegős ütvecsavarozó azonnal eltávolítja a beszáradt vagy erősen meghúzott csavarokat



AUTÓSZERELŐI VÉLEMÉNY:



1/4 colos levegőcsatlakozással és 1/2 colos szerszámcsatlakozással ellátott, 310Nm-es nyomatékú légkulcs, Cr-V kiegészítőkkel.











TERMÉKLEÍRÁS:



Mennyire idegesítő, mikor félbe kell hagynod a komoly munkát, mert nincs szerszámod a nagyobb, beszáradt csavarok kitekeréséhez? Ezen most könnyedén változtathatsz!



Ez az ütvecsavarozó, pneumatikus (levegős) működtetéssel, valamint 310 Nm-rel ugorja meg az egyszerűbb, barkácsolási munkáknál felmerülő akadályokat. A fejnél található csatlakozó átmérője 1/2-col, így a legtöbb univerzális csavarfejjel kompatibilis.



A készletben található fejek Cr-V acél ötvözetből készültek, így garantáltan strapabírók. A pisztoly végén található levegő csatlakozó 1/4-col méretű, ami remekül kihozza a max. 7000 fordulatszám / perc teljesítményt a légkulcsból. Zajszintje 103 dB.



Egészítsd ki Te is eszközparkodat ezzel a Black pneumatikus ütvecsavarozóval és vess véget a beszáradt, berohadt, csavarok uralmának!


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "BLACK levegős ütvecsavarozó 1/2 colos 310 NM készlet kofferben + 10db dugókulcs - 12200" című hirdetést látja. (fent)