Betöltés...

Black akkus fúró ütvefúró, csavarozó készlet, 2db 20V Li-Ion akksival - 12065

Ár: 45.990 Ft


Akkus fúró ütvefúró, az eredményes fúrási élményért



3 üzemmód, 1 gép, mi kell még?



Nem találtad még meg a tökéletes akkus fúró ütvefúrót? Akkor ez a 20v-os masina jó választás lesz számodra. Ideális otthoni és professzionális munkákhoz, és jó ha van a szerszámosládában egy ilyen is.



A készlet tartalmaz két darab 2000 mAh-s LI-ION akkumulátort, amelyekkel sokáig dolgozhatsz. A LED világítás megkönnyíti a munkaterület láthatóságát, így könnyedén dolgozhatsz rosszul megvilágított helyeken is. Az ütvefúró két sebességváltóval rendelkezik. Az első sebesség tartománya 0-350 fordulat/perc, míg a második sebesség 0-1350 fordulat/perc. Ez lehetővé teszi a precíz vezérlést és a fúrás vagy csavarozás optimális sebességének kiválasztását.



A fej rögzítők tartománya 1,5 mm-től 10 mm-ig terjed, így széles körű alkalmazást tesz lehetővé különböző anyagok fúrásához és csavarozásához. A csavarhúzó 25 különböző tengelykapcsolóval rendelkezik, így könnyedén válthatsz a fúrás, csavarozás és az ütvefúrás üzemmódok között.



Rendeld be magadnak ezt az akkus fúró ütvefúró készletet és nem kell többé aggódnod, ha össze kell eszkábálni valamit a ház körül. 2-3 nap alatt házhoz szállítjuk.


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Black akkus fúró ütvefúró, csavarozó készlet, 2db 20V Li-Ion akksival - 12065" című hirdetést látja. (fent)