Betöltés...

BLACK ütvecsavarozó 800nm 2200W kofferben, + 4db gépi dugókulcs - 12063

Ár: 53.990 Ft


Nincs kihajthatatlan csavar, csak gyenge gép



Itt az idő, hogy belekóstolj a BLACK ütvecsavarozó 800nm-es erejébe!



AUTÓSZERELŐI VÉLEMÉNY:



SűrÍtett levegő hiányában is nagy nyomaték áll rendelkezésünkre, ezzel az elektromos ütvecsavarozó használatával. 2,2kW-os teljesítményével megfelelő alternatívája a pneumatuiks szerszámoknak.











TERMÉKLEÍRÁS:



Nagyobb erőre van szükséged, mert a "mezei" csavarbehajtód nem bír a nagy és nehéz csavarokkal? A BLACK ütvecsavarozó évekig tartós és megbízható megoldást kínál számodra, így pl. egy szerkezetépítő csavar kiszedése sem okoz majd gondot.



Te is megrettensz, mikor veszélyes/nehezen hozzáférhető helyen kell csavaroznod és nem jön ki a csavar? A félelem elleni megoldás ebben a 2200W-os gépben rejlik! Így az ácsmunkák közben egy fagöcs kiszedése, vagy az asztalos-és barkácsmunkáknál használt csavarok be-és kihajtása nem lesz számodra kihívás többé. Különböző méretű dugókulcsfejekkel kínáljuk ezt a készletet, így a felesleges boltba rohangálástól is megkímélünk.



Dobd kosárba ezt az ütvecsavarozó készletet és 3 nap múlva már gyakorlatban is megtapasztalhatod ezt az elsöprő erőt. Válts Blackre még ma!


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "BLACK ütvecsavarozó 800nm 2200W kofferben, + 4db gépi dugókulcs - 12063" című hirdetést látja. (fent)