Betöltés...

THO Elektromos Körfűrész 1200W, M-5800

Ár: 17.990 Ft

THO Elektromos Körfűrész 1200W, M-5800:






A THO Elektromos Körfűrész egy sokoldalú és erőteljes eszköz, amely ideális választás mind az otthoni, mind a szakmai felhasználók számára. 


Sokoldalú Felhasználás: Az állítható vágásmélység (55 mm-ig) és vágási szög (max. 45°) lehetőségeinek köszönhetően a M-5800 kiválóan alkalmazkodik különböző vágási feladatokhoz. Legyen szó lapozott fából, farostlemezből vagy más anyagokból, ez a fűrész minden helyzetben megállja a helyét.


Kényelmes Kézrálló Kialakítás: A fűrész ergonómikus kialakítása és a kényelmes fogantyú révén könnyen és biztonságosan vezethető. A készülék kiegyensúlyozott kialakítása lehetővé teszi a pontos és kényelmes munkavégzést.


Autómatikus Rugós Forgácsfogó Burkolat: A rugós forgácsfogó burkolat optimalizálja a forgácselvezetést, ezáltal tisztább és hatékonyabb vágást biztosít. Ezáltal növeli a fűrész teljesítményét és a felhasználói élményt.


Gyors Fűrészlap Csere: A biztonságos, könnyű és gyors fűrészlap csere lehetővé teszi, hogy a felhasználó gyorsan váltogathasson különböző típusú vágási feladatok között. Az imbuszkulcs segítségével könnyedén cserélhető a lap, minimalizálva ezzel az állásidőt.






Műszaki Adatok:



Feszültség: 230V~50Hz
Névleges Teljesítmény: 1200 W
Üresjárati Fordulatszám: 6000r/min
Fűrészlap Méret: 185 mm
Csomagsúly: 4 kg


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "THO Elektromos Körfűrész 1200W, M-5800" című hirdetést látja. (fent)