Betöltés...

QBRICK SYSTEM PRO 600 BASIC - Szerszámosláda (600 BASIC -)

Ár: 10.690 Ft

QBRICK SYSTEM PRO 600 BASIC - Szerszámosláda

A SYSTEM PRO kollekció további remek darabja, ez a műanyag szerszámosláda minden olyan szakember és barkácsoló számára készült, aki értékeli a praktikusságot és a védelmet egyaránt. Nézzük meg közelebbről a jellemzőit:
Víz- és Porálló Tömítés: A szerszámosláda fedelén található tömítés a víz és por elleni tökéletes védelmet nyújt. Így bízhatsz abban, hogy eszközeid mindig szárazak és pormentesek maradnak.

Moduláris Felépítés: A SYSTEM PRO sorozat moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy ezt a szerszámosládát könnyen összekapcsolhasd más QBRICK termékekkel. A szerszámaidat így rendszerezheted és növelheted a tárolókapacitást.

Elülső Zárókapcsok: Az elülső zárókapcsok megbízhatóan zárnak, garantálva az eszközeid biztonságát és védelmét.

Oldalsó Összekötő Csatlakozók: Az oldalsó összekötő csatlakozók lehetővé teszik, hogy egymásra helyezhesd ezt a szerszámosládát más SYSTEM PRO dobozokkal, így praktikus és helytakarékos tárolási megoldást teremtve.

Mély Kivehető Tálca: A mély kivehető tálca segít rendszerezni és könnyen hozzáférhetővé tenni a szerszámaidat. Ideális a kisebb eszközök számára.
Ez a műanyag szerszámosláda a SYSTEM PRO kollekcióból tökéletes választás, mivel kombinálja a tökéletes védelmet és a rugalmas tárolást. Bízz benne, hogy eszközeid mindig biztonságban vannak, és szervezett módon tárolhatod őket.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK



anyag műanyag


szín fekete


teljes súly 2,55 kg


termék szélessége m54,5 cm


termék mélysége 27 cm


termék magassága 23 cm


csomag mérete 56,2x28x25,9 cm 
csomagolóanyag karton

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "QBRICK SYSTEM PRO 600 BASIC - Szerszámosláda (600 BASIC -)" című hirdetést látja. (fent)