Betöltés...

QBRICK SYSTEM PRO SET 2 - Gurulós, rendezhető szerszámosláda

Ár: 46.190 Ft

QBRICK SYSTEM PRO SET 2 - Gurulós, rendezhető szerszámosláda

A készlet három dobozból áll:
QBRICK SYSTEM PRO 2.0 szerszámosláda kerekekkel
QBRICK SYSTEM PRO 2.0 szerszámosláda
QBRICK SYSTEM PRO műanyag rendező 100
 

A QBRICK SYSTEM PRO a kiváló minőség és funkcionalitás egyesítése. Ez a szerszámos rendszer számos innovatív jellemzővel büszkélkedhet:
Vízálló fedél tömítéssel: A QBRICK SYSTEM PRO fedelén található tömítés megvédi a szerszámaidat a nedvességtől és a porral szemben. Így biztos lehetsz benne, hogy értékes eszközeid mindig védettek maradnak.

Moduláris felépítés: A termék moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy könnyedén összekapcsolható legyen más QBRICK termékekkel. Ezzel bővítheted a tárolókapacitást és személyre szabhatod a munkaterületedet.

Praktikus oldalsó csatlakozók: Az oldalsó csatlakozók lehetővé teszik további kiegészítők csatlakoztatását, hogy mindig kéznél legyenek a szükséges eszközök.

Poliamid elülső zárókapcsok: A poliamid elülső zárókapcsok precíz zárást biztosítanak, így garantálva a 100%-os tömítést a tartalmak számára.

Robusztus karosszéria: A QBRICK SYSTEM PRO megerősített karosszériával rendelkezik, ami hosszú élettartamot és tartósságot kínál.
Ezen felül a készlet három különböző dobozt tartalmaz, melyeket egyszerűen egymásra lehet rakni, és a kerekeknek köszönhetően könnyen mozgathatók:


Műanyag rendező: Tartsd rendben az apró alkatrészeket és szerszámokat ezzel a praktikus rendezővel.


Állítható válaszfalakkal ellátott szerszámosláda: Rendezd el a szerszámaidat a saját igényeid szerint a válaszfalakkal ellátott szerszámosládában, így mindig gyorsan megtalálod, amire szükséged van.


Kerekes szerszámosláda alumínium teleszkópos nyéllel: A tágas szerszámosláda könnyen mozgatható az alumínium teleszkópos nyél segítségével. Ideális a nagyobb mennyiségű szerszámok szállításához és tárolásához.


A QBRICK SYSTEM PRO a mesteremberek és barkácsolók ideális választása, mivel kombinálja a szervezettséget és a védelmet, hogy a munka mindig gördülékeny legyen.




TECHNIKAI PARAMÉTEREK



anyag műanyag


szín fekete+piros


teljes súly 9,1 kg


termék szélessége 45 cm


termék mélysége 39 cm


termék magassága 69 cm


csomag mérete 46,5x40x72,5 cm


csomagolóanyag karton

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "QBRICK SYSTEM PRO SET 2 - Gurulós, rendezhető szerszámosláda" című hirdetést látja. (fent)