Betöltés...

QBRICK SYSTEM PRO SET 1 - Gurulós, rendezhető szerszámosláda

Ár: 45.990 Ft

QBRICK SYSTEM PRO SET 1 - Gurulós, rendezhető szerszámosláda

A készlet három dobozból áll:
QBRICK SYSTEM PRO 2.0 szerszámosláda kerekekkel
QBRICK SYSTEM PRO 2.0 szerszámosláda
QBRICK SYSTEM PRO bőrönd elektromos szerszámokhoz
 

A QBRICK SYSTEM PRO egy magas színvonalú szerszámos rendszer, amely számos innovatív jellemzővel rendelkezik, hogy megkönnyítse és hatékonyabbá tegye munkádat. Ezek a termékjellemzők magukban foglalják:
Tömítés a fedélen: A QBRICK SYSTEM PRO fedőjén elhelyezett tömítés védelmet nyújt a víz és a por ellen. Ennek köszönhetően a szerszámaid mindig biztonságban lesznek, és hosszabb élettartamra számíthatsz.

Moduláris felépítés: Ez a rendszer moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy más QBRICK termékekkel is egyszerűen összekapcsolható legyen. Ezzel növelheted a tárolókapacitást és rugalmasan alakíthatod ki a munkaterületedet.

Oldalsó csatlakozók: Az oldalsó csatlakozók további lehetőséget nyújtanak a kiegészítők csatlakoztatására, így mindig kéznél lesznek a szükséges eszközök.

Poliamid elülső zárókapcsok: A poliamid elülső zárókapcsok kiválóan záródnak és 100%-os tömítést biztosítanak, így még magasabb szintű védelmet nyújtanak a szerszámaidnak.

Megerősített testszerkezet: A QBRICK SYSTEM PRO megerősített testszerkezettel rendelkezik, ami hosszú élettartamot és strapabíróságot garantál.
Emellett a készlet három különböző dobozt tartalmaz, amelyeket egymásra rakva és könnyen mozgatható kerekekkel még praktikusabbá teheted a munkád:


Bőrönd elektromos szerszámokhoz: Védőhabbal ellátott bőrönd, amely tökéletes megoldás az elektromos szerszámaid szállításához és tárolásához.


Szerszámosláda állítható válaszfalakkal: Ez a szerszámosláda lehetővé teszi, hogy a szerszámaidat személyre szabottan rendezhesd el a válaszfalak segítségével, így mindig könnyen megtalálod, amire szükséged van.


Kerekes szerszámosláda alumínium teleszkópos nyéllel: A tágas szerszámosláda könnyen mozgatható a tartozékokkal ellátott alumínium teleszkópos nyél segítségével. Ideális megoldás a nagyobb mennyiségű szerszámok tárolásához és szállításához.


A QBRICK SYSTEM PRO rendszere minden szakembernek és barkácsolónak kiváló választás, hiszen biztosítja a hatékonyságot, a védelmet és a szervezettséget a munka során.





TECHNIKAI PARAMÉTEREK



anyag műanyag


szín fekete


teljes súly 9,2 kg


termék szélessége 45 cm


termék mélysége 39 cm


termék magassága 70,5 cm


csomag mérete 46,5x40x72,5 cm


csomagolóanyag karton

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "QBRICK SYSTEM PRO SET 1 - Gurulós, rendezhető szerszámosláda" című hirdetést látja. (fent)