Betöltés...

Bosch GBH 18V-24 C (0611923003) Professional Akkumulátoros fúrókalapács

Ár: 246.450 Ft

A Bosch GBH 18V-24 C Professional akkumulátoros fúrókalapács mindenre alkalmas, tökéletes a mindennapi használatra. A KickBack Control és a Vibration Control nagyobb sérülésvédelmet biztosít a felhasználó számára. A Kickback Control gyors kikapcsolás jobb kontrollt biztosít a szerszám felett, a fúrókalapács hirtelen és kiszámíthatatlan forgása esetén a fúrótengely körül, pl. elakadt fúrógépek esetén az elektromos szerszám kikapcsol. A kefe nélküli EC-motor magas minőséget és hosszú élettartamot biztosít. A beépített LED-lámpa a sötét munkaterületeket is megvilágítja. A GBH 18V-24 C Professional kiegészítő fogantyúval, mélységmegállítóval és biztonsági csúszókuplunggal rendelkezik. Beépített Bluetooth csatlakoztathatósági modulja gyors és egyszerű csatlakozást biztosít a Bosch Toolbox alkalmazáshoz az egyéni beállításokhoz. A HMI kijelző kényelmesen tájékoztat az akkumulátor állapotáról és más, a felhasználó számára fontos információkról. A GBH 18V-24 C Professional kompatibilis a Bosch önálló GDE 18V-16 Professional porelszívó rendszerével is, amely egyetlen kattintással csatlakoztatható a fúrókalapácshoz.

Jellemzők:
Fúráshoz, kalapácsfúráshoz és véséshez fában, fémben, betonban és téglafalazatbanElektronikusan állítható sebesség, ütés- és forgásmegállító kapcsolóHMI kijelző a töltöttségi állapot, a hőmérséklet és az információk kijelzéséhezKiegészítő fogantyú, puha markolat, rezgésszabályozásMűszaki adatok:
Működési feszültség: 18 voltAkkumulátor rendszer: AMPShare (Bosch Professional, Brennenstuhl, Fein, Ledlenser,...); Li-ion Akkumulátor 18 volt, 5 Ah Szerszámtartó: SDS-pluszVilágítás: LED-es munkalámpaBiztonság: Túlterheléskapcsoló, KickBack vezérlés, elektronikus motorvédelem (EMP)Többrészes készlet: Több akkumulátorCsatlakoztathatóság: BluetoothMotor: Kefe nélküli motorSebességfokozat: 1 sebességes sebességváltóForgásirány: Jobb és balFúrási kapacitás Ø max. fában: 30 mmFúrási kapacitás acélban: 13 mmFúrási kapacitás kőben, betonban: 24 mmSebesség: Üresjárati fordulatszám 1. fokozat: 0 és 980 fordulat/perc közöttÜtőfordulatszám: állítható 0 /perc és 4 350 /perc között.Egyszeri ütési energia (EPTA): 2,4 jouleVéső pozicionálása: 40-szeresHangnyomásszint: 91,5 dB(A)Hangteljesítményszint: 102,5 dB(A)Bizonytalanság K: 3 dB(A)Vésés Vibrációs kibocsátási érték: ah 9,5 m/s²Vésés bizonytalanság K: 1,5 m/s²Kalapácsos fúrás Vibrációs kibocsátási érték: ah 15,5 m/s²Tartozékok:
L-BOXX 136L-BOXX betét2x akkumulátor GBA 18V 5.0AhGyorstöltő GAL 1880 CVKiegészítő fogantyúMélységmegállítóTisztítókendő

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Bosch GBH 18V-24 C (0611923003) Professional Akkumulátoros fúrókalapács" című hirdetést látja. (fent)