Betöltés...

Startech 20-BIT Elektromos Csavarhúzó készlet (20 db/csomag)

Ár: 33.630 Ft

Ez a vezeték nélküli csavarhúzó ideális eszköz az elektronikus eszközök szétszereléséhez és újraszereléséhez a javítás során.
Az akkumulátoros meghajtó készlet tartalmaz precíziós elektromos csavarhúzót (2 x AAA elemet tartalmaz), 20 mikrobitet és egy mágnesezőt / demagnetizátort, amely tartós, puha hordtáskában van elhelyezve. A mellékelt biteket kifejezetten az okostelefonok, táblagépek és laptopok legtöbb márkájával való kompatibilitás érdekében választották ki, beleértve, de nem kizárólag az Apple iPhone-okat, iPad-eket, Mac-könyveket, Samsung Galaxy, HP és Acer Chromebookokat, a Lenovo ThinkPads-t.

Precíziós elektromos meghajtó LED munkafénnyel és előre / hátra módokkal
A készlethez tartozó prémium elektromos meghajtó számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyet gondtalan javításra terveztek.
Beépített LED-es munkalámpa világítja meg azt a területet, ahol a vezető dolgozik, biztosítva, hogy jól láthassa az árnyék nélküli részeket, függetlenül a javítási terület világításától.
Akkumulátorral működtetett előre- és hátramenet üzemmód 0,25–0,35 N.m nyomatékkal biztosítja, hogy könnyedén felszerelhesse és eltávolítsa a csavarokat a kézi meghajtókhoz tartozó csuklófeszültség nélkül.
A mellékelt mágnesező / mágnesesítő lehetővé teszi a meghajtó mágnesezését, hogy a csavarok könnyen felszerelhetők és eltávolíthatók legyenek anélkül, hogy elveszítenék őket. Ráadásul a fej demagnetizálható az informatikai javításokhoz olyan készülékeken, amelyek érzékenyek lehetnek a mágnesekre.
A gyorsan cserélhető elemek biztosítják a zavartalan működést.

20 speciálisan kiválasztott mikrobit
Ez a készlet 20x4 mm-es biteket tartalmaz, amelyeket kifejezetten az okostelefonok, táblagépek és laptopok nagy márkáival való kompatibilitás érdekében választottak ki.
Tartozék bitek:
Philips (keresztfej): PH000, PH00, PH0, PH1
Rés (laposfej): SL1.0, SL1.5, SL2.0
Torx: T5
Torx Security: T6, T8
Hatszögletű: H2,5, H3,0
Pentalobe: P20,8, P51,2, P61,5
Csavarkulcs: U3.0
Tri szárny: Y0,6, Y2,5
Háromszög: 3.0
Robertson: S0

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Startech 20-BIT Elektromos Csavarhúzó készlet (20 db/csomag)" című hirdetést látja. (fent)