Betöltés...

Grundig ED-48653: 3 az 1-ben infravörös digitális hőmérő

Ár: 10.800 Ft

✅ Gyors és Pontos Mérések: Ez a hőmérő gyors és pontos hőmérséklet-méréseket kínál, az eredményeket mindössze 1 másodperc alatt szolgáltatva. Legyen szó saját hőmérsékletének ellenőrzéséről vagy gyermekének egészségi állapotának nyomon követéséről, ebben a hőmérőben megbízhat, mely gyorsan szolgáltatja az eredményeket, lehetővé téve az esetleges hőmérséklet-változásokra való időben történő reagálást.

✅ Sokoldalú Használat: Széleskörű alkalmazhatóságának köszönhetően ez a hőmérő felnőttek, gyermekek, csecsemők és tárgyak hőmérsékletének mérésére is alkalmas. A baba cumisüvegének hőmérsékletétől kezdve a fürdővíz melegének méréséig, ez a hőmérő különböző célokra szolgál, így praktikus és sokoldalú eszköz minden háztartásban.

✅ Kettős Mérési Módok: A hőmérő mind a fül-, mind a homlok mérési módokkal rendelkezik, rugalmasságot és kényelmet biztosítva különböző helyzetekben. Akár a homlokán történő egyszerű pásztázást részesíti előnyben, akár a fülben való mérés pontosságát, ez a hőmérő lehetővé teszi, hogy Ön a számára legmegfelelőbb módot válassza.

✅ Széles Hőmérséklet-tartomány: Egy széles, 32.0°C-tól 43.0°C-ig (89.6°F - 109.4°F) terjedő hőmérséklet-tartományt lefedve, ez a hőmérő megbízható olvasásokat biztosít különböző körülmények között. Legyen szó láz ellenőrzéséről vagy a testhőmérséklet-ingadozások ellenőrzéséről, ezen a hőmérőn megbízhat, hogy pontos eredményeket szolgáltat széles hőmérséklet-tartományban.

✅ Színes Háttérvilágítás: A hőmérő különleges háromszínű háttérvilágítása vizuális jeleket nyújt a hőmérséklet-olvasások gyors értelmezéséhez. A zöld normál hőmérsékletet jelöl, az narancssárga enyhe emelkedést jelz, míg a piros lázat mutat, ez a funkció lehetővé teszi a hőmérséklettartományok könnyű azonosítását első pillantásra, nyugalmat biztosítva a hőmérséklet-ellenőrzések során.

✅ Memória Mód: Tároljon akár 32 korábbi hőmérséklet-olvasást a hőmérő memória módjában, lehetővé téve az idővel történő egyszerű nyomon követést és összehasonlítást. Akár betegség alatt monitorozza hőmérsékletét, akár gyermekének lázát követi nyomon, ez a funkció lehetővé teszi a hőmérséklet-változások nyilvántartását a referenciák és elemzések céljából.

✅ Automatikus Kikapcsolás: Az elemek élettartamának megőrzése érdekében a hőmérő automatikusan kikapcsol egy perc inaktivitás után. Ez a funkció segít meghosszabbítani az elemek élettartamát, biztosítva, hogy a hőmérő mindig használatra kész legyen, amikor Önnek a leginkább szüksége van rá.

✅ Elem Állapot Jelzések: Kapjon értesítéseket, amikor az elemek lemerülnek, figyelmeztetve Önt, hogy cserélje ki az elemeket, mielőtt teljesen lemerülnének. Ez biztosítja, hogy a hőmérő működőképes és használatra kész maradjon, kiküszöbölve annak kockázatát, hogy kritikus pillanatokban működésképtelen hőmérővel maradjon.

✅ Felhasználóbarát Tervezés: A felhasználói kényelem szem előtt tartásával tervezett hőmérő intuitív működést és világos kijelzőjelzőket kínál zökkenőmentes használathoz. Legyen Ön tapasztalt gondozó vagy első alkalommal használó, értékelni fogja a hőmérő egyértelmű tervezését és könnyen érthető funkcióit.

✅ Érintkezésmentes Mérési Mód: Az érintkezésmentes infravörös technológia segítségével ez a hőmérő higiénikus és problémamentes hőmérséklet-méréseket tesz lehetővé. Az érintkezés szükségességének kiküszöbölésével ez a funkció minimalizálja a keresztfertőzés kockázatát, ideálissá téve azt egészségügyi beállításokban és háztartásokban egyaránt.

Specifikációk:

Márkanév: Grundig
Modell: MDI231
Anyagok: ABS
Szín: Fehér
Mérési Módok: Fül és homlok
Hőmérséklet-tartomány: 32.0°C-tól 43.0°C-ig (89.6°F - 109.4°F)
Pontosság: ±0.2°C/±0.4°F (35.0°C–42.0°C/95.0°F–107.6°F), más területeken ±0.3°C/±0.5°F
Kijelző: LCD színes háttérvilágítással
Memória: Akár 32 korábbi mérés tárolása
Energiaforrás: 2 x AAA elem (nem tartozék)
Automatikus Kikapcsolás: 60 másodperc inaktivitás után
Mérési Mód: Érintkezésmentes infravörös
Relatív Páratartalom: ≤ 85%
Légnyomás: 70kPa-106kPa
Elemfeszültség: DC 3 V (2 x AAA, nem tartozék).
Automatikus kikapcsolás: 60 másodperc után.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Grundig ED-48653: 3 az 1-ben infravörös digitális hőmérő" című hirdetést látja. (fent)