Betöltés...

Állítható csőfogó, 3", Geko G01639

Ár: 14.705 Ft

A Geko G01639 egy 3 hüvelykes (kb. 76 mm) nyílással rendelkező állítható csőfogó, amelyet arra terveztek, hogy segítsen hatékonyan és pontosan dolgozni különböző méretű csövekkel és vezetékekkel. Ez a fogó nélkülözhetetlen eszköz a szaniter felszerelések, csövek és csatornák cseréjéhez vagy javításához.
Íme néhány fő jellemzője a Geko G01639 állítható csőfogójának:
3 hüvelykes (76 mm) állítható nyílás: Ez a fogó lehetővé teszi, hogy a nyílást az Ön által használt csövek vagy csatornák átmérőjének megfelelően állítsa be. A 3 hüvelykes nyitási kapacitással a csőméretek széles skálájával megbirkózik.
Robusztus felépítés: A fogó kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek szilárdságot és tartósságot biztosítanak. Úgy tervezték, hogy ellenálljon a nagy igénybevételnek és a jelentős erőknek.
Állítható reteszelőmechanizmus: Reteszelő mechanizmussal rendelkezik, hogy a fogót szilárdan a helyén tartsa, így könnyedén és pontosan végezheti el a meghúzási vagy lazítási műveleteket.
Könnyű kezelhetőség: Ergonómikus fogantyújának és precíz állítómechanizmusának köszönhetően ez a fogó könnyen használható, és lehetővé teszi az Ön által kezelt csövek és csatornák irányítását.
Sokoldalú felhasználás: Különböző anyagokból készült csövek megmunkálására alkalmas, mint például réz, acél, PVC vagy egyéb. Különféle alkalmazásokban használható, mint például vízvezeték beszerelése vagy javítása, beleértve a szerelvények meghúzását és lazítását.
Pontosság és hatékonyság: Ezzel a fogóval precízen és hatékonyan végezheti el a csőfeszítési vagy lazítási műveleteket anélkül, hogy az anyagokat károsítaná vagy deformálná.
A Geko G01639 állítható csőfogó nélkülözhetetlen eszköz a szerelők, vízvezeték-szerelők és a szaniterszerelés területén dolgozók számára. A különböző csőméretekhez és anyagokhoz való alkalmazkodási képességével ez a fogó segít Önnek a telepítési és javítási projektek sikeres végrehajtásában, pontosan és hatékonyan.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Állítható csőfogó, 3", Geko G01639" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: