Betöltés...

Fém postaláda, levélszekrény, vízálló, zárható, fekete színben

Ár: 5.590 Ft

Fém postaláda, levélszekrény, vízálló, zárható, fekete színben 



A postaláda fedett bedobónyílással rendelkezik, így a belseje védve van az időjárás viszontagságaitól. Ez különösen fontos a klasszikus levelek és képeslapok esetében, amelyek nem vízállóak, és károsodhatnak, ha nedvességgel érintkeznek. A könnyen mozgatható csappantyú speciálisan kialakított peremmel rendelkezik, amely megkönnyíti a nyitást. Emellett ez biztosítja, hogy a lefolyó víz vagy az eső nem jut be az ajtó és a levéltároló közötti felső résbe. A levélszekrény szerkezetében szellőzőnyílások találhatók, amelyek lehetővé teszik a levegő keringését, hogy a természetesen felgyülemlő és lecsapódó nedvesség automatikusan elpárologjon.


A kifelé nyíló ajtón egy ablak található, amelyen a cím felírható. Ez egyben kukucskálónyílásként is szolgál annak ellenőrzésére, hogy van-e küldemény odabent. A címfeliratot azonban ne tegye túl magasan, hogy ne takarja el a teljes kukucskálónyílást. Az ajtó zárókarral zárható, és 90°-os szögben nyílik, így könnyen hozzáférhet a postaláda tartalmához, ami megkönnyíti a nagyobb méretű levelek kivételét is.


A postaládához két kulcs tartozik, így nem szükséges pótkulcsot beszerezni, ha a dobozt többen használják. A levélszekrény speciális rögzítőfuratokkal is rendelkezik. A mellékelt szerelékcsomag segítségével, egyszerűen szerelheti fel arra a felületre, amelyre elhelyezni kívánja.


Sima felületnek köszönhetően könnyen tisztítható, és nem gyűjti össze túlzottan a hulló por okozta szennyeződéseket. Klasszikus színe és letisztult kialakítása bármilyen típusú felülethez jól illik, függetlenül annak színétől és szerkezetétől.


Tulajdonságok: 




Letisztult dizájn
Klasszikus szín
Címzőablakkal szerelt
Zárható
Vízelvezetős kialakítás
Jó szellőzés
Egyszerű felszerelés
Anyag: fém
Szín: fekete
Méretek: 21,7×8,5×32 cm
Súly: 1,25 kg


A csomag tartalma:



1 db postaláda
2 db kulcs
1 db szerelékcsomag




Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.06
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Fém postaláda, levélszekrény, vízálló, zárható, fekete színben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP