Betöltés...

Motoburghiu / Foreza pamant 6 CP, 8000 fordulat / perc + Burghiu 200 x 800 mm

Ár: 62.227 Ft

A Mustang fúrógép megkíméli Önt attól, hogy ásóval kelljen mély, keskeny lyukakat ásnia. Tudod, miről beszélek. Különösen akkor, ha páriákat "ültetünk" szőlőültetvényekbe, gyümölcsösfákba, vagy akár a vidéki háztartás építésébe. Bármilyen tevékenységhez különböző átmérőjű fúróra lesz szükség.
 

A fiatal fák ültetéséhez kisebb, 100 mm-es átmérőket is használhat (nem szerepel a készletben). A fúrót egy személy könnyen viselheti és kezelheti a kétfogantyús gidonnal. A függőleges lyuk fúrása a talajban könnyen elvégezhető, a gyorsulást és az erőfeszítést a talaj keménységének és a fúrás átmérőjének megfelelően állítja be.

 

Az ilyen motoros szerszámföldfúró Mustang előnye az idő, pénz és energia megtakarítása. Mindannyian ingerültek voltunk az ásatási tevékenységek során, amikor a munka sebességét lelassítják a gyökerek és a gyomok, amelyek a munkaterv bővítéséhez vezetnek, mint amennyit ér. Ez az eszköz minimális erőfeszítéssel és megtérülő befektetéssel elvégzi a munkát az Ön számára.

Ez megkönnyíti a folyamatot, különösen télen, amikor a talaj fagyott vagy félig fagyasztott. 

 

A rezgéscsillapító rendszer és az alacsony zajszint kimerültségmentes munkaélményt jelent még akkor is, ha egyedül dolgozik. A motor nagy térfogatának, a nagy szilárdságú hajtórúdnak és a jól megépített tengelynek köszönhetően a fúró agyagos és ragadós tekercs ásására is hatékony. 




Kompatibilis a különböző fúrófej-átmérőkkel
Alacsony költség/magas termelékenység
Túlmelegedés elleni védelem
Aktív rezgéscsillapító rendszer

Funkciók


Motorteljesítmény: 6 hp 

Motortípus: Termikus 

Elmozdulás: 52 cm³ 

Maximális fordulatszám (rpm): 8000 rpm 

Teljesítmény típusa: Benzin ( 2 ütemű ) 

Tartály térfogata: 1.1 l 

Súly: 10 kg 

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Kerti szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Motoburghiu / Foreza pamant 6 CP, 8000 fordulat / perc + Burghiu 200 x 800 mm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: