Betöltés...

Orbitális csiszolókészlet, 12 csiszolólap, 1500 W, Red Technic RTSDG0023

Ár: 37.046 Ft

A technológia új formáiba beruházó modern gyárakkal való együttműködésünk eredményeként a 21. század jövőbeli globális igényeinek megfelelően új márka, a RED TECHNIC jött létre, amely nemcsak modern dizájnnal, hanem minimalista és minőségi megjelenéssel is rendelkezik. az árhoz viszonyítva. Több feladat kényelmes és egyszerű elvégzéséhez javasoljuk, hogy válassza a RED TECHNIC márkát.

 

Műszaki adatok:

Márka: Red Technic
Modell: RTSDG0023
Teljesítmény: 1500W
Tápellátás: 230V / 50Hz
Alapjárati fordulatszám: 1200 - 2300 / perc
A tárcsa átmérője: 180 mm
A csiszolólemezek átmérője: 180 mm
Tápkábel hossza: 390 cm
LED háttérvilágítás funkció: 300°
Hangteljesítmény szint Lwa: 94,1 db (A)
Hangnyomásszint Lpa: 83,1 dB (A)
Rezgésszint: 1,171 m/s², (K=1,5)
A készülék súlya: 2,86 kg
Bruttó tömeg: 4 kg
Védelmi osztály: II
 

Felszerelés:

Daráló gép
Porzsák pántokkal
szívótömlő
Tartalék szénkefék
Imbuszkulcs
Csavarhúzó
12 db csiszolólap készlet (4x 150 / 4x 180 / 4x 240)
 

KÉNYELEM ÉS TELJESÍTMÉNY

Az ergonómikus kialakítás határozottan befolyásolja a munka minőségét.

A csúszásgátló gumiréteggel borított ergonomikus fogantyúk növelik a kényelmet és a pontosságot a készülékkel végzett munka során. A daráló további előnye a kis mérete, ami nagyban megkönnyíti a szállítást és a tárolást.

A motor működése a sebességváltón keresztül történik, szükségtelen meghajtókábelek használata nélkül. Ez egy egyszerű, tömör és kompakt kialakítás.

 

FORGÁSSZABÁLYOZÓ FUNKCIÓ

A motor fordulatszám-szabályozó funkciója lehetővé teszi a tárcsa forgási sebességének beállítását a csiszolandó anyagtól függően. A készülék lágyindító rendszert használ, ennek a megoldásnak köszönhetően a készülék nem indul el azonnal maximális fordulatszámon.

A daráló ipari porszívóval való munkavégzésre alkalmas porelszívó rendszerrel van felszerelve, a berendezés tartalmaz egy porgyűjtő zsákot és egy tömlőt a porszívóhoz való csatlakoztatáshoz.

A jobb porelszívás érdekében lyukas csiszolópapírt használnak a készülékben, ez sokkal jobb megoldás, mint a szélek elszívása.

 

TOVÁBBI JELLEMZŐK

Sarkok csiszolása - a pengeburkolat levehető része lehetővé teszi a sarkok kényelmes csiszolását (például a falak és a mennyezet érintkezési pontjai).
Állítható tolóerő - a porszívó rendszer szabályozza a szívóerőt, a beállítás a pengeház felső részén található gomb segítségével történik.
Munkavégzés porszívóval vagy anélkül – a porgyűjtő zsák használatának köszönhetően a készülék ipari porszívó nélkül is működtethető. A táska tökéletes a készülékkel végzett kevésbé intenzív munkához.
300°-os LED-es világítás - a készülék számlapja körül 300°-os LED-világítással rendelkezik, így nincs szükség további halogén lámpák használatára a fal megvilágításához. A munkaterület pontosan ott van megvilágítva, ahol csiszolunk, ami precízebbé teszi a munkát és könnyebben elérhetővé teszi a kívánt hatást. A diódákat speciális gél védőréteg védi, amely megvédi őket a por behatolásától, a bevonat a világítási modul tisztítását is megkönnyíti.


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Csiszológépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Orbitális csiszolókészlet, 12 csiszolólap, 1500 W, Red Technic RTSDG0023" című hirdetést látja. (fent)