Betöltés...

Kerti háló kártevők és vakondok ellen, 30g/m2, 2x100méter, fekete

Ár: 21.690 Ft



Hálószem szélessége: 2 m
Hálószem hossza: 100 m
Súly: 30 g/m2
Hálós anyag: polipropilén (PP) UV-kezeléssel
Hálószembőség: 16 mm
Hálószembőség: 16 x 16 mm
Súly: 30 g/m2
Szakítószilárdság: igen
UV-szűrő: igen
Hálószerkezet: szövetréteggel megerősítve
Tekercs mérete: 2 x 100 m

IDEÁLIS A KERTHEZ.
A vakondháló az egyik leghatékonyabb megoldás a felszínre kerülő anyajegyek számára. A hálós anyag biztonságos a környezetre, így nem kell aggódnia a kertben lévő talaj vagy növények miatt. A vastag szerkezet sűrű, 16 mm-es hálóval és 30 g / m2 tömeggel kiváló munkát végez a csúnya földhegyek problémájának megszüntetésében. A háló használatával az Ön által létrehozott kert gyönyörű és biztonságos lesz.
A HÁLÓ ELŐNYEI:

Kiváló minőségű anyag
Megfelelő hálótávolság
Szilárd szerkezet
Tartsa tiszteletben a környezetet és az állatokat
Ellenáll a korróziónak és a lebomlásnak
Több évszakig tart
Védi kertjét az egerek ellen
A fű növekszik és szabadon gyökerezik rajta
Egyetlen állatnak sem árt a háló - egyetlen állatot sem fognak be vagy ölnek meg

A speciálisan adaptált 16 x 16 mm-es szembőség biztosítja, hogy egyetlen kártevő se törje meg a hálót és ne haladjon át rajta. Ennek eredményeként a növényi gyökerek védettek, és a talaj továbbra is megerősített szerkezetű lesz. A háló tökéletes pavilonokhoz vagy kertekhez, hogy megakadályozza a vakondok vagy egerek károsodását a növényeknek. Ezzel nem kell aggódnia, hogy lassabban nőnek, vagy lyukak és anyajegyek jelennek meg a rétegekben. A sűrű háló tovább erősíti és stabilizálja a talajt.
HOGYAN LEHET RÖGZÍTENI A HÁLÓT?
Mielőtt előkészítené a helyet a kártevők megelőzésére, kb. 10 cm-es talajt kell ásni. A hálót egyenletesen terjessze az előkészített felületre, majd ragassza a horgonyokat a hálóba. Ha a védendő felület nagy, és a hálószemeket egymáshoz kell csatlakoztatni, akkor a legjobb, ha 10-15 cm-re helyezkednek el. Miután a horgonyokat megszúrták, biztosítja, hogy a háló ne mozogjon. Az ásatás után maradt talajt be kell illeszteni a rácsba, majd tömöríteni kell.

 

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Kerti háló kártevők és vakondok ellen, 30g/m2, 2x100méter, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Uv