Betöltés...

Csempevágó készülék, 1200 mm, Geko G30117

Ár: 65.919 Ft

A GEKO kézi csempevágó egy professzionális eszköz a kerámialapok precíz vágására. A masszív fémvázzal felszerelt mobil kialakítás nemcsak kiváló teljesítményt, hanem könnyű szállítást és hordozhatóságot is kínál a kényelmes fogantyúnak és a két keréknek köszönhetően.
Ennek a vágóeszköznek az egyik kulcseleme a lézermutató, amely jelentősen növeli a vágási pontosságot. A keményfém vágókorong kiváló vágási minőséget és a szerszám tartósságát biztosítja. A szerkezet vastagságának és optimalizált méreteinek köszönhetően a szerszám kiválóan alkalmas 4 mm és 16 mm közötti vastagságú deszkák precíz vágására.
A vágószerkezet lehetővé teszi az egyenes vágást 1200 mm-es vágási hosszig, valamint a ferde vágást 850 mm-ig.
1200 mm-es vágási hosszával és 1000 kg-os törési erejével ezt a vágót igényes alkalmazásokhoz tervezték.
Ezenkívül két 28 cm hosszú, habszivaccsal borított oldaltámasz biztosítja a stabilitást vágás közben. A vágó ezenkívül egy oldalirányú pozicionáló támasztékkal is fel van szerelve az átlós vágáshoz, ami növeli ennek a professzionális eszköznek a felhasználási körét kerámialapok megmunkálásához.
Főbb jellemzők: A tömör fém keret stabilitást és tartósságot biztosít használat közben. A lézermutató pontos pozícionálást és vágást tesz lehetővé, növelve a folyamat pontosságát. Kiválóan alkalmas különböző vastagságú vágódeszkákhoz, 4 mm-től 16 mm-ig. A keményfém vágókorong tartósságot és vágási pontosságot biztosít, ami fontos a különböző keménységű anyagok megmunkálásakor. Az 1200 mm-es vágási hossz hatékonysá teszi a szerszámot nagyobb táblák megmunkálásában. Két 28 cm hosszú, habszivaccsal borított oldaltámasz biztosítja a stabilitást munka közben. Az állítható oldalsó pozícionáló támasz átlós vágást tesz lehetővé, és további támasztást biztosít, az akár 63,5 cm-es skálájú vonalzó pedig a pontos beállítást teszi lehetővé. A mobil kialakítás megkönnyíti a szerszám mozgatását a munkahelyek között. A gumibevonatú fogantyú biztosítja az ergonomikus kezelést. A két kerék jelenléte kényelmes szállítást tesz lehetővé, ami professzionális környezetben fontos. A golyóscsapágyas nyél növeli a használat kényelmét, lehetővé téve a szerszám sima és precíz kezelését.
Műszaki adatok: Maximális vágási hossz (mm) 1200 Maximális átlós vágási hossz (mm) 850 Támogatott lemezvastagság (mm) 4-16 Szakítószilárdság (kg) 1000 Vágókorong mérete (mm) 22x6x6 Súly (kg) 17 Lézer mutató igen

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Csempevágó, kővágó
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Csempevágó készülék, 1200 mm, Geko G30117" című hirdetést látja. (fent)