Betöltés...

Vezeték nélküli, elektromos sarokcsiszoló ergonomikus kialakítással és 2 akkumulátorral - 0-350/0-1350rpm forgási sebesség (BBL) ( BBD) (BBJH)

Ár: 15.990 Ft

Ismerj meg egy új, hatékony segítséget a munkavégzéshez! A vezeték nélküli akkumulátoros sarokcsiszolóval minden korlátot leveszel a válladról, és könnyedén végezhetsz bármilyen feladatot. Engedd meg, hogy bemutassuk ennek a kiváló eszköznek a jellemzőit és előnyeit! Főbb jellemzők és előnyök: Vezeték nélküli kivitel: A vezeték nélküli megoldás igazi kényelmet nyújt, hiszen szabadon mozoghatsz és nem kell bajlódni a kábelekkel. Így gyorsan és hatékonyan dolgozhatsz, anélkül, hogy a kábelekkel vesződnél. Tartalék akkumulátor: A készlet tartalmaz két darab akkumulátort, így mindig van egy tartalékod, amikor az egyik merülőben van. Ez biztosítja a zavartalan munkavégzést, és nem kell egy percre sem leállnod. Ergonomikus kialakítás: Az eszköz ergonomikus kialakítása kíméli a kezedet munka közben. Kényelmes fogása révén hosszabb ideig is fájdalommentesen használhatod. Erős és hatékony: A sarokcsiszoló erős motorral rendelkezik, ami a maximum 0-350/0-1350 RPM fordulatszámmal garantálja a gyors és hatékony munkát. Bármilyen anyagot könnyedén megmunkálhatsz vele. Kétoldalra rögzíthető pótfogantyú: A csiszoló kétoldalra rögzíthető pótfogantyúval is rendelkezik, így mind a jobb-, mind a balkezesek könnyedén és kényelmesen használhatják. Műszaki adatok: Teljesítmény: 16V 2db akkumulátor Korongméret: 75mm Tengelymenet: M14 Gyors töltési idő: 1 óra Forgási sebesség: 0-350/0-1350rpm A csomag tartalma: 1 db akkumulátoros sarokcsiszoló 2 db akkumulátor 1 db töltő 1 db körmöskulcs Ne engedd, hogy a nehéz munkák akadályozzanak meg! A vezeték nélküli akkumulátoros sarokcsiszolóval könnyedén és hatékonyan végezhetsz bármilyen feladatot otthon vagy műhelyedben. Legyen szó fém, fa vagy más anyag megmunkálásáról, ez az erős és kényelmes eszköz mindent megold! Vásárold meg még ma, és tedd könnyebbé a munkádat a nélkülözhetetlen akkumulátoros sarokcsiszolóval!

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.02
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Vezeték nélküli, elektromos sarokcsiszoló ergonomikus kialakítással és 2 akkumulátorral - 0-350/0-1350rpm forgási sebesség (BBL) ( BBD) (BBJH)" című hirdetést látja. (fent)